ROTOPED

aladar

No ja na tom makam uz dost dlho.S mojich povodnych 100 kil som schudol na 79kg za 2a pol mesiaca.10-15minut je blbost!!tuk sa ti zacne spalovat az po prvych 10-15 minutach preto treba bicyklovat minimalne 30-45 minut aby to malo zmysel.Ja som bicykloval kazdy den 30 minut rano som vypil kavu dal cigu a jogurt!nie nizkotucny normalny...obed som jedol (nie vacsiu davku ako ked sa stravujete v jedalni alebo na dennom menu) takze iba trosku a neprehanat to!!!!a potom som na vecer zjedol bud jednu paradajku ,pol uhorky kedy ako,a raz zacas som si spravil sackovu polievku!!pocas celeho dna som vypil vela kavy...stracal som tym chud do jedla...mozno to nebola najzdravsia dieta ale velmi ucina!!!a ani som nehladoval (na obed som jedel vcelico nepozeral som na to co jem ci je to mastne alebo nie proste som nikdy nezjedol vela iba primerane!!)a vecer NEJEST !! to je zaklad ... a ked mozete vylúčte zo stravného listka Chlieb a ine pečivo.To som nejedol uz pol roka :( ale to je najvacsi zabijak!!!

iva1

NO NEVIEM JA SOM MALA BICYKEL A NESKOR SOM ZACALA NA NEHO HADZAT IBA VECE CHUDNUTIE S ORBITREKOM JE LEPSIE A HYBE SA TI CELA POSTAVA BICYKEL JE NANIC IBA NA TOM SEDIS ORBITREK JE LEPSI

andy

Je to super tak sa už nepýtaj a choď na to. Mám to vyskúšané, len pozor na sladkosti a biele pečivo a nepapať po šiestej hodine. Stačí ak budeš bicyklovať pondelok, stredu a piatok, netreba to preháňať. Najskôr zľahka tak 10 - 15 minút a postupne to zvyšuj na 25 - 30 minút. Veľa šťastia a pevnú vôľu :-)