MUDr. Pavol Doležal ORL - mate s nim prosim skusenosti?

elienka

Dobrý deň, máte niekto čerstvé aktuálne skúsenosti s operáciou sluchu u Mudr. Pavla Doležala? Mám ísť k nemu na operáciu ucha. Nie je tu žiadna aktuálna recenzia. Operoval niekoho teraz niekedy v priebehu roka? Ďakujem.

Khvk

Absolvovala som rhinoplastiku v mediklinik u dr. Dolezala, nebola som spokojna, komunikacia s lekarom nulova,dovolat je mozne sa iba recepcnej ktora vam poradi ak mate po operacii problemy a potrebujete sa na nieco informovat. Na kontroly sa chodi do ba do statnych nemocnic.nos zmeneny len velmi minimalne,cena vysoka.neodporucam

Meggie606

Ahojte...má niekto čerstvé skúsenosti s plastikou nosa u Dr. Pavla Doležala? Ako dlho sa čaká na konzultáciu, ako dlho na operáciu, koľko stojí celková rhinoplastika...prípadne, ak by ste mi mohli poslať foto...ďakujem za info :)
Môj mail: babyovam@azet.sk

viola 1976

Krstnym menom sa vola Pavel, nie Pavol. Bola som unho operovana v oktobri a som spokojna vo vsetkych ohladoch, je ustretovy a velmi mi pomohol. Je tovelky odbornik a viem,ze si ho volaju aj sukromne kliniky, lebo operoval aj.moju svagrinu v leviciach.
Ak je niekto zakomplexovany pre svoj krivy nos,ako niektori co tu.pisu, mozno preto nema dr.dolezal pochopenie kedoperuje nadory,rakovinu a ine vazne pripady kde ide o zivot.
Viola

veverkamimi

Som niekolko dni po operacii a som velmi spokojna s jeho pracou aj s pristupom no zo vsetkym aj sestricky boli uplne ze number one!!vojenska nemocnica is the best

maja 66.

v januari som bola na operacii nosnej prepazky.dc.Dolezal mi slubil dva krat ze ma bude operovat.Nakoniec sa na operaciu ani nedostavil.tri krat ho vyvolavali na operacnu salu kde som ja uz cakala na pristrojoch.nakoniec ma operovala sama dr.Gamanova.detska lekarka ,vysledok ?v noci som skolabovala.krv mi tiekla uz cez prave oko.bola som cela napuchnuta a hornu peru som mala napuchnutu az bola doslovne cierna.do rana 04.hod.mi tiekla infuska a po nej som vyvracala obsah zaludka ciernu krv,ktora mi tiekla dolu krkom cely den a noc.rano o 08 hod.som bola prepustena domov.pri prepustani ma nikto nevysetril ani mi nepozrely do nosa.nejedla som tri dni lebo sa nedalo ked som mala napuchnute pery.operovana som bola v piatok v sobotu som sla domu a v nedelu rano som sla na pohotovost.vyzerala som hrozne.dr.na pohotovosti ma vysetrila a potvrdila ze mam v nose vytvoreny edem.mala som vnutro napucnute.musela mi to prerezat a vytiahnut splinty .miesto nich som mala v nose tampony a tak som nemohla dvanast dni dychat nosom .spavala som z otvorenou pusou.nikomu to neprajem.cely vysledok po dvoch mesiacoch je asi taky ze dychanie je hrozne komplikovane .boli ma cela spicka nosa cele vnutro nosa.nos mam jak dreveny alebo umrtveny po injekcii.po troch kontrolach u dr.Dolezala je to pre neho uzavrete.ze on mi uz nema jak pomoct.dakujem dr.gamanovej za jej operaciu ze si na mne nacvicila ako sa operuje neuspesne nosna prepazka a doc.Dolezalovi panovi dokonalemu za jeho zhodnotenie po operacii.

majki322

Mam problem,po plastickej operacii nosa nemozem dychat.Prosim vas,ak mate,alebo ste mali podobny problem a nejaky ORL doktor vam pomohol poradte mi.

Etelis

Samozrejme že kto je spokojny bude pisať že je spokojny a kto nie je tak bude pisať, že nie je. Nie je boh a tiež sa mu občas niečo nepodari. U man sa operácia nosa bohužiaľ nevydarila tak ako som si predstavovala. Teraz neviem či mam isť na reop. k nemu alebo radšej inde. No vravi sa že ak niekto niečo nespravi dobre na prvy krat nespravi to ani na druhy takže asi pôjdem inam.

Lucia7777

Nosana
napišem to aj sem
Ja som bola u Doležala v BA a spokojna nie som, nos mam spredu velmi uzky hlavne na kosti, nepači sa mi to aj nosne dierky mam viditelne spredu jednu vyššie a jednu nižšie. Pod nosom jazvu a nos sa mi nepači

Neviem čo mam robiť a či sa to da vôbec ešte opraviť do normalnejšieho tvaru. Hladam si ineho chirurga na reoperáciu, tak ak mate niekto dobre skusenosti odpište kto vam pomohol. Bojim sa isť k hocikomu