Boli ste niekto na nejakej operácii napr vybočenej prepažky... u tohto chirurga? Mam isť k nemu na septoplastiku a chcela by som si dať hneď aj upraviť nos, len neviem aky je to odbornik. Ďakujem.
MUDr. Pavol Doležal ORL - mate s nim prosim skusenosti?
ahojte...ma niekto cerstve skusenosti s plastikou nosa u dr. dolezala? ako dlho sa caka na konzultaciu, ako dlho na operaciu, kolko stoji celkova rhinoplastika...pripadne, ak by ste mi mohli poslat foto...vopred vdaka za info :)
moj mail: nosana@pobox.sk
Najlepší zo všetkých!
super lekar, odporucam :)) som velmi spokojna
Ja s ním mám velmi dobré skúsenosti - operácia vydarená, jeho prístup velmi dobrý :)
Vazeny treba si uvedomit ze Doc. MUDr. Pavel DoležalCSc. nebude asi len tak hocikto v obore ORL.Tituli okolo mena niesu znakmi toho ze ma cas na banalne veci kazdy den,venuje sa tomu len raz do tyzdna teda aspon podla stranky www.zzz.sk
on uci medikov - lekarov- setricky vsetko co sa tyka ORL takze pocet jeho pacientov asi nebude az tak velky a uz vobec nie s beznymi ORL chorobami.
Jozef prečo ti nechce pomôcť opravnou operáciou? Čo si mal s nosom? Krivu prepažku?
MÚDr. Doležal Pavol CSc, z i ORL kliniky, ignoroval moju požiadavku pacienta v nose vyoperovať jednu malú prekážku, ale on naopak voperoval až 3 výstuže a tiež zdravú nosnú prepážku, dýchanie mám o 100 % horšie a tým mi zničil zdravie a život, už vyše 11 rokov trpím. Žiadam ho o nápravu osobne v dopisoch aj telefonický, ale on sa vyhýba, pýtam sa je to lekár?
Jozef, Prešov
júl 2011
odbornik to ano robil nos kamaratke preto som šla za nim a bola som sklamana z toho že jemu sa môj nos zdal pekny preto ma nechcel operovať... no škoda šla som inam a teraz je mi to už jedno či by ma operoval on alebo niekto iný pretože som s opáciou skokojna lenže ma to stalo veeeeľa peňazi u plastickeho chirurga na sukr.klinike :-((
Je to pan odbornik, jeden z naj na Slovensku co som pocul, aj ja som mal tu cest a som velmi spokojny. Odporucam
Oprava: a nehanbiť sa za vonkaší nos