Baby tie co ste proti tamponom nudili ste sa na plazi ked ste mali svoje dni?
Kramy na dovolenke
hortenzia u mladych dievcat to je tak, este ju nemas pravidelnu. Nevadi. To sa ti upravi. Aj mnohe zeny ju maju nepravidelnu, skoda len, ze to zacnu riesit az vtedy, ked chcu otehotniet a je problem. Dovtedy im to nevadilo?
aaale... :) kazdy si meni tak ako mu vyhovuje...ked mas slabe kramy tak nebudes si menit kazdu chvilu v podstate nezaspineny tampon... a ked sa kupes tak si ho ale vymen vzdy po kupani, a aj spodok plaviek vzdy cisty po kupani
noo ja so pocula ze tak 4 az 6 krat za dem a ked sa kupes tak kazde 2 hodiny
no mali by sa menit kazde tri hodiny....mne vydrzi aj dlhsie lebo nemavam silne kramy, ale ak sa bude kupat tak vzdy po kupani si vymen
ahojte baby..inierka ja som planovala dovolenku mimo menzesu lenze sa stal taky problem.. kramy sa mi posunuli a vychádzajú presne na dovolenku...nuž čo už hádam si nepokazím dovolenku a more kupanie´a sak som sa celý rok nanu tešila.. hadam si ju nepokazim nejakou mrchou červenou ktorá si pride presne nevhod... nuž rozhodla som sa pre tampony ob.som panna a mam 15 rokov len ešte neviem ako často ich mám meniť... po pred cez kupanie....kedy? dakujem :) kočky držte sa..:) a peknú dovolenku
ahojte baby..inierka ja som planovala dovolenku mimo menzesu lenze sa stal taky problem.. kramy sa mi posunuli a vychádzajú presne na dovolenku...nuž čo už hádam si nepokazím dovolenku a more kupanie´a sak som sa celý rok nanu tešila.. hadam si ju nepokazim nejakou mrchou červenou ktorá si pride presne nevhod... nuž rozhodla som sa pre tampony ob.som panna a mam 15 rokov len ešte neviem ako často ich mám meniť... po pred cez kupanie....kedy? dakujem :) kočky držte sa..:) a peknú dovolenku
je menzes mavam 7 dni a mozem sa kupat ked to mam no ten siedmy den alebo aj inokedy slabe? a dakujem inierka
Anusik, ja to robim takto:
1.) Dovolenku a ine dolezite veci, kde potrebujem byt fit planujem mimo menzes.
2.) Na dovolenku idete hadam na dlhsie ako na par dni. Na plaz si das kratasky a vlozku a prve dni sa nebudes kupat. To nic.
3.) Tampony nepouzivam, ako panna som si ich nemohla "napchat" dnu a odvtedy som neskusala. Pocas bolesti brucha by som si dnu nedavala nic...
4.) Tes sa z toho, ze si zdrava zena a veru si tabletky na posuvanie menzes nedavaj, rozhadzu ti cyklus.
ona ma chce napchavat tabletkami ale ja ich nechcem sak ja to potom nechcem mat take silne a mozno to ani nezabere
anusik mozne to je ved len zacinas:) ja som mala tak poprehadzane prvu som mala druhu o pol roka a takto:) teraz mavam pravidelne a pritom mi tri tyzdne tento mesiac meskala...neboj hlavne:) co na to povedala mama?