Baby tie co ste proti tamponom nudili ste sa na plazi ked ste mali svoje dni?
Kramy na dovolenke
Ja...cim blizsie je termin dovolenky tym som viac nervozna ja asi k moru nepojdem ja fakt nwm nechcem aby ste mi vraveli ze daj si tampon ale... asi poradili co s tou dovolenkou a co tam mam robit no.. ja to prezijem ale mozete mi poradit ked ste mali svoju prvu poviem priklad prva 3 juna druha 2 jula je mozne ze teraz to nebude zaciatkom augusta?
no ja si to vzdy zariadim tak aby mi neprisli.su take tabletky na odsun.na dovolenku idem raz rocne a chcem si ju uzit.co sa tyka mora,slnka,atd
tampon zvladnes, na tom nie je nic strasne, porozpravaj sa s mamou, to mas najlepsie, ta ti najlepsie aj poradi...
hej no ale ja ... tampon az neskorsie ale nejako to prezijem
čo sú krámy?
ahá, myslíš menštruáciu, menzes, periódu, mesiačiky?
prečo si proti tampónom? to dáš vložku do plaviek a ideš sa opaľovať na pláž? tak choď na výlety, prejdi kilometre popri pláži, namoč si nohy po kolená, čítaj knihu, študuj históriu a geografiu miesta na ktorom sa nachádzaš. je toľko zaujímavých vecí, ktoré sa dajú robiť na dovolenke okrem kúpania...
diky hassy ale ja som ich dostala 2 juna potom 3 jula a potom ich asi zaciatkom augusta dostanem
to je normalne ze sa bojis :) ja som sa tiez bala, ale som si povedala ze sa nebudem obmedzovat a som to vyskusala...mozes skusit OB mini, oni su uplne malicke, ale potom tampax s aplikatorom, tie maju tiez male tampony, a je to asi najjednoduchia alternativa :)
inak ked si prvy krat dostala kramy len teraz v juny, tak mozno ani na dovolenke nedostanes... ja som mala prvy krat kramy v januari, a potom dalsie prisli az v maji, potom v july, a az potom chodili tak pravidelnejsie :)
vies ja som ich dostala prvy krat v juni a mam 13 a pol tak... sa trochu ... bojim
a preco si nechces dat tampon??? mna by asi porazilo keby som na dovolenku a cely tyzden by som ani len do mora nemohla ist vykupat :)
nenudila... lúštila som krížovky, čítala knihu, opalovala sa (s mierou)...