Kramy na dovolenke

Anusik

Ja...cim blizsie je termin dovolenky tym som viac nervozna ja asi k moru nepojdem ja fakt nwm nechcem aby ste mi vraveli ze daj si tampon ale... asi poradili co s tou dovolenkou a co tam mam robit no.. ja to prezijem ale mozete mi poradit ked ste mali svoju prvu poviem priklad prva 3 juna druha 2 jula je mozne ze teraz to nebude zaciatkom augusta?

soffa

no ja si to vzdy zariadim tak aby mi neprisli.su take tabletky na odsun.na dovolenku idem raz rocne a chcem si ju uzit.co sa tyka mora,slnka,atd

isabella

tampon zvladnes, na tom nie je nic strasne, porozpravaj sa s mamou, to mas najlepsie, ta ti najlepsie aj poradi...

caretta

čo sú krámy?
ahá, myslíš menštruáciu, menzes, periódu, mesiačiky?
prečo si proti tampónom? to dáš vložku do plaviek a ideš sa opaľovať na pláž? tak choď na výlety, prejdi kilometre popri pláži, namoč si nohy po kolená, čítaj knihu, študuj históriu a geografiu miesta na ktorom sa nachádzaš. je toľko zaujímavých vecí, ktoré sa dajú robiť na dovolenke okrem kúpania...

hassy

to je normalne ze sa bojis :) ja som sa tiez bala, ale som si povedala ze sa nebudem obmedzovat a som to vyskusala...mozes skusit OB mini, oni su uplne malicke, ale potom tampax s aplikatorom, tie maju tiez male tampony, a je to asi najjednoduchia alternativa :)

inak ked si prvy krat dostala kramy len teraz v juny, tak mozno ani na dovolenke nedostanes... ja som mala prvy krat kramy v januari, a potom dalsie prisli az v maji, potom v july, a az potom chodili tak pravidelnejsie :)

hassy

a preco si nechces dat tampon??? mna by asi porazilo keby som na dovolenku a cely tyzden by som ani len do mora nemohla ist vykupat :)