Prvy sex - ona panna, on skúsený

Príspevok v téme: Prvy sex - ona panna, on skúsený
hambliva

Ahojte.
Mám taký problém. Mám 16 a priateľ tiež. Chceli by sme už spolu sa milovať ale ja sa dosť hanbím. On je už skúsenený aja som ešte panna. Hanbím sa aj preto lebo viem že jeho bývalé boli krásne a ja so sebou niesom spokojná. Mám veľmi malé prsia a ešte k tomu aj vnútorné pysky "tam dole" dosť veľké. Bojím sa čo na to povie. A ešte sa chcem spýtať či keď ste vy mali prvý styk či ste boli obaja neskúsení alebo ako.. a čo je podľa vás lepšie? Bojím sa že sa strápnim...

Rix

Prirodzene, tento post je veľmi starý.

Čo sa odvtedy zmenilo?
Asi nič. Ľudia ostali rovnakí a majú neustále podobné otázky, problémy, strachy, aj dostupné podobné riešenia.

Pozri, či ti pomôže tento článok. Boli naň dobré referencie.

Som Panna - čo s tým - web Objavovanie sexuality.
www.objavovaniesexuality.sk

Micus

hambliva, ty podľa mňa ešte nie si pripravená na sex s priateľom. Myslím si to preto, lebo ak by si bola, tak by ti bolo jedno, že máš malé prsia atď. a ako si písala, že on je už skúsený a myslela si tým, že už panic nie je, tak by som s tým asi počkala, lebo ako bolo písané vyššie...môžeš byť len ďalšia v poradí a potom by si sa sklamala. Máš len 16 a na sex máš strašne veľa času, ja som o to prišla v 17, ale dnes to ľutujem , pretože ak by som počkala rok tak o to prídem s niekým na kom mi naozaj veľmi záleží a dnes to ľutujem. Tak si dobre premysli či to urobíš, lebo podľa mňa na to pripravená nie si

Maťušíík:-)

Hambliva-

Nemusííš sa ničoho hambiť ani báť. Ja keď som mala môj prvý sex bolo to po 4 mesiacoch čo sme spolu chodili. Veľmi som sa bála, hambila, že keď budem pred ním ležať nahá, že čo na mňa povie a tak. Ale keď prišlo k tomu...bolo to fajn. Sííce som sa veľmi bála ešte, bola som strnutá, preto išiel aj tažšie do mňa, tak ti radím z mojej skúsenosti, keď budeš chcieť isť na to, buď uvolnená, nestresuj, a nemaj zo seba komplexy. Síce taký menši mám aj ja, lebo tiež nemám veľké prsia, čo ma moc hnevá, ale moj piateľ howorí že jemu sa páčia také aké mám, a že ma nemiluje kvoli prsiam ale kvoli tomu aká som, atď :D ... Tak ti howoríím len sa uvoľni a nemysli na to aká si, postavou a výzorom, veď on neni tiež dokonalý, každy má svoje chybičky. A keď ťa naozaj miluje bude ťa milovať takú aká si, a nie preto ako vyzeráš alebo že či máš prsia 4ky :-P

btw - ja som mala vtedy 15 (už skoro 16) :-) a on mal mať za par týždňov 17 :-) A máá (mal) čo to za sebou, nejaký ten vzťah,a tak. Ja som bola panna, ale on panic nie :-)

A podotýkam, že niektoré baby howoria, že ich to bolelo, alebo krvácali, ale ja som ani nekrvácala ani ma to nebolelo, len trošku to zabolelo keď do mňa 1.vý krát vošiel:-) ale je to neopísateľný pocit.
A viem že som urobila dobre keď som "to" dala jemu. Vobec nelutujem, je to ten najúžasnejší člowek, milujem ho ako nikdy nikoho, a už sme spolu skoro rok ;-)

Želáám všetko dobré ... :-)

Kenty

Podľa mňa si ešte mladá na sex. Sex je zodpovednosť. Mať všetko pod kontrolou lebo keď sa vyšmikne. Budeš mať ježibabu. Ešte si moc mladá a chceš mať sex načo sa ponáhľaš? A prvý sex by mal byť výnimočný, krásny a dobre prežitý. To nie je o tom, že ho prežiješ na záchode alebo keď tvoje kamošky mali sex muším mať aj ty aby si bola in. Nechajsi to na vážnejšiu známosť a keď budeš staršia. Ber vážne rady tých ľudí čo ti píšu.

myaa

ja by som s nim nikdy nespala. ak sa necitis sexi a mas komplexy so svojho tela aj tak to pre teba nebude mat ziaden vyznam akurat urobis dobre len jemu. Ak mas ten pocit ze sa ho hanbis este ten vztah nieje natolko zrely aby tam mohol byt sex. ak by si sa milovala s panicom tak ten by nevnimal väčsie pysky lebo by si myslel ze je to tak u kazdej ale taky skuseny chlap ta bude hned porovnavat s inymi treba ti toho?

Dilaila

Waw, 16-rocny a skuseny...to znie zvlastne.. A bud spokojna s tym, co mas! Pomysli si na to, ze na svete existuju ovela horsie veci! (okrem tvojich komplexikov ;-)
A ktoho vie - mozno ma ten tvoj mily tiez nejaky komplex! Mozno vyrazka na chrbte, mozno mu smrdia nohy, mozno ma /klasika/ maleho....
Drzim palce!