ahojte,
citala som si tu nejake fora, pretoze ma trapi viac veci ako napr. biely jazyk, potenie, vyrazky atd. tak som si povedala, ze by som mohla trosku aj zdravsie zit..... celkom by sa mi to aj darilo nebyt kavy. ja som od nej fakt zavisla :(((
ked si rano nedam kavu poobejde ma zacne boliet hlava, nevladzem, som uplne mimo... ked si dam kavu, za pol hodiny som fit :( fakt sa mi to nepaci, nakolko si mylsim ze mozno prave z kombinacie kava+mlieko mam ten biely povlak na jazyku. neviete niekto poradit, ako sa tejto "zavislosti" zbavit, cim tu kofeinovu kavu nahradit? lebo sa asi zcvoknem.....
PS: nie je tu niekto kto zije zdravo? lebo s tym mam dost velky problem, ked som napr. hladna a premyslam, co by som si dala na veceru... nieco co by bolo aj rychle aj zdrave... zeleninoveho salatu som sa uz prejedla. :(
zavisla na kave - co s tym?
To je pravda, že káva vyvoláva tvorbu žaludočnej kyseliny.A ak Ti robí problém, to je horšie.Ja si dám rada kávu poobede aj pre to, že mi lepšie pretrávi.Kedysi ked som bola na materskej som kávu pila na lačný žalúdok.A myslím si,že som si ho vtedy dorobila, lebo som potom mala problémy so žalúdkom.Teraz to prešlo, ale práve preto ju nikdy nepijem na lačno.A neskúšala si bezkofeinovú? No neostáva nič iné, len Ti držat palce, aby si to vydržala.Najhoršie sú možno prve tri dni.Lepšie by bolo keby si stým začala, ked si doma, aby si si mohla lahnut, ked bude zle.Tak držím palce.
niekto tu pisal ako si vychutnava kavu... ja by som o tom dokazala napisat diplomovku.
ale aj tak sa snazim, kupila som si tiez zeleny caj, a mam aj plno inych, uz je to u nas ako v cajovni... celkom mi aj chutia :) ale zatial od nich nechudnem :( skoda.
inac niekde tu vo forach niekto spominal prekyslenie organizmu, a myslim si ze to s tym bude suvisiet. jednoducho ked mas prekysleny organizmus ako ja (palenie zahy atd) tak ti ta kava ublizi. ked si zdravy a v pohode, tak ti ta jedna kava AZ TAK neublizi, ale tak ci tak to nie je dobre pre telo.... (asi).
tak nech sa dari vsetkym ktory sa tiez znazia pit zeleny caj miesto kavy....
:)
PS: ja som bola tiez zaregistrovana. cely system im blbne, nasa chyba to nie je.
Samko, je to presne ako som predpokladala.Registrácia prebehla v poriadku,však si videl, ako náhle odídem od PC a vrátim sa tak je to v háji.Opat ma to nechce prihlásit.A v hesle problém nie je, ale už som písala adminom.Hádam sa to vyrieši.Aj Tvoj problém.Bola som chvílu von, ale taká som bola zvedavá, či to bude fungovat, že som sa už vrátila.Ale darmo som sa tešila.
Aljoška, všetko je možné, niekto v mojom mene otvoril tému klamstvá, ale v takom znení tu už boli nedávno. Skúsim si privolať kamaráta, ktorý je odborník na PC, či som pri registrácii niečo nezanedbal, alebo neopomenul.
Až mám strach odíst, či sa mi podarí potom zasa prihlásit.Ale musím, lebo mám aj iné povinnosti.Dopísania večer.
Samko,už som sa na tretí raz zaregistrovala.To som ja alickaj.Dúfam, že to už pojde.Len sa bojím že ked vypnem počítač tak mi to zasa zblbne.No a teraz nech "ten mýdry" vypisuje pod mojim nickom.
Skús na obrazovke v pravo nad tým chlapom s tou hlasnou trúbou v červenom políčku kliknúť na zaregistrovať. Mne to tiež zo začiatku blblo a problém bol v hesle.
Babenka ti poradí ako sa zaregistrovať. Ja som sa tiež zaregistroval podľa jej pokynov. A tamten nech si ráno hľadá sprostého maliara izieb. Všetci normálni budú robiť vieš čo, iba on bude vieš čo!
Som rada Samko, že si pochopil, že tá blbost nie je odomna.Ale nad tým sa nejdem trápit.Mám problém, som zaregistrovaná, nedá sa mi prihlásit, občas sa mi to stáva.Ale k veci.Práveže som mala problémy s vysokým tlakom, ale kávu som aj tak neprestala pit.A tiež občas zhreším s tou kávou 2 v 1. Vačšinou v robote si dáma, voláme to, že ideme si dat mňamkovu.
nie, tie dve kávy denne ti neblížia, ale skús si ráno hneď ako vstaneš z postele odmerať tlak. Budeš mať asi nízky TK. Ja som mával po 5. káve TK 90/60. Alickaj, myslím tá pravá, pozri sa dolu, niekto v tvojom mene má chce vyfajčiť, že to sú najlepšie tekutiny. To bude ten honelník, čo od rána napáda naše rozhovory. Neboj sa viem, že to nie si ty, toho debila poznám podľa vieš čoho. IQ nepustí. Inač Babenka má pravdu o tej chémii. Je to len dočasné riešenie.