ahojte mam problem.som studentka vs a pozerala som si v slov.sporitelni bezucelovy uver,lenze tam treba rucitela.kedze som sirota a zijem len so starou mamou,ta ma dochodok ja nepracujem zatial, nemam koho za rucitela uviest.avsak kazdy mesiac mi pride na ucet ista suma penazi od mojho uja zijuceho v cz,z tychto penazi si viem usetrit okolo 70 eur mesacne.
tak by ma zaujimalo ci neviete ci sa ten bez.uver da vybavit len s tym ze proste kazdy mesiac na tom ucte peniaze mam.dakujem
Bezucelovy uver poradite prosim?
Ak chcete pôžičku tak skúste www.pozickomat.sk ja som si otial bral pôžičku a som spokojný peniaze som mal do 30 min na účte po vypísaní a schválení žiadosti, u iných mi pôžičku vždy zamietli a tu som to mal hneď schválené takže super :)
Rýchla pôžička online - www.pozickomat.sk
Kedze si studentka radsej by som poradila online pozicku nie uver, pre studentov to je podla mna vyhodne, a najma rychle vyhodnapozicka.eu
Viem ze mBank ma celkom dobre uverove produkty. O spotrebnom uvere maju aj strucny clanok. (www.mbank.sk) Nenasiel som v nom vsak to, ci je potrebny rucitel. Kazdopadne by som skusil pozerat cez kalkulacky podmienky a potom postupne volat na infolinky ci potrebujes rucitela, alebo nie. Vo viacerych uz myslim nie je problem vziat uver bez rucitela. :)
Pozrel by som tiez aj studentsku pozicku.
Ja ti doporučujem pozri forum na www.peniaze24.sk tam sa bavia tiež o uveroch a su tam rozne rady. Každop padne ale musis si uvedomiť že požička je vždy cesta k zahube.Ale to je iba moj nazor. Podobny uver ako pises ti da skoro kazda banka ak mas pravidelny prijem na ucte.
ja som zobrala v v janurari 1700 € a vratim za 10 rokov 3800 teda 2 krat viac , aj tie splatky su dost velke a onko pacient skutocne nema pravo na uver
diana-pri studentskej pozicke-spf naozaj by si nemohla v minulosti prestupit... a neviem, ci si uvedomujes, ale 3. rocnik-nadstandardnu dlzku studia si budes musiet zaplatit, je to okolo 700eur, tak s tym rataj!!! urcite nevyhladavaj ziadneho financneho poradcu, ti zarabaju na proviziach a nestasti druhych.. naozaj to sprav cez banku-to povolene precerpanie-nechaj si na ten ucet zasielat babkin dochodok-4x ho vyber a vloz na ucet... Ver mi, ze napr. VUB to nesleduje, od koho to je, na co to je, len sumu spolu, kolko to mesacne je... este su moznosti, aby si poprosila toho stryka, alebo sa zviditelni so svojim problemom pre nejaku nadaciu alebo reflex- pre zorganizovanie zbierky, alebo prerus studium a chod do prace... Drzim palce, mrzi ma, ze bol k Tebe osud kruty..
lenka---
je tam toto ze nemozem mat narok na pozicku ak:
prestúpil v ďalšom školskom roku do nižšieho ročníka fakulty alebo inej vysokej školy
cize asi musim byt bez prestupu...
Nachadza sa to v § 11. Naozaj ma mrzi ale nic blizsie o tom neviem, mozno je to len vystrel do prazdna, bol to len tip, ktory by stalo za to preskumat. Ak je tu niekto, kto sa v tom vyzna, prosim poradte.