Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bezucelovy uver poradite prosim?

Príspevok v téme: Bezucelovy uver poradite prosim?
diana9872

ahojte mam problem.som studentka vs a pozerala som si v slov.sporitelni bezucelovy uver,lenze tam treba rucitela.kedze som sirota a zijem len so starou mamou,ta ma dochodok ja nepracujem zatial, nemam koho za rucitela uviest.avsak kazdy mesiac mi pride na ucet ista suma penazi od mojho uja zijuceho v cz,z tychto penazi si viem usetrit okolo 70 eur mesacne.
tak by ma zaujimalo ci neviete ci sa ten bez.uver da vybavit len s tym ze proste kazdy mesiac na tom ucte peniaze mam.dakujem

diana9872

lenka---- vies ide o taku chulostivu vec,prekonala som rakovinu a odobrali mi prsnik tak si chcem dat dokopy telo...preto by som rada tu bezucelovu aby som kazdemu nemusela hovorit na co chcem peniaze pouzit

radca
partners group?snad to nie je uzera ako pohotovost:) ako to tam funguje?

lenka----

Ahoj diana. V tvojom sucasnom financnom stave bez pravidelneho prijmu by som moc pozicku neriesila, pretoze je to prilis velke riziko. Ak naozaj chces do nej ist, skus naspisat, co potrebuje za nu kupit - az viem, ako ju prefinancovat, pretoze existuje vela moznosti, od leasingu, cez precerpanie, spotrebny uver, stavebny medziuver, zalozeneie kupovaneho vozidla, vysokoskolsku pozicku a tak pod. Na co chces konkretne pouzit peniaze?

keko37

ser na uver :)))) za 5 max 10 rokov preplatis aj 150% a to pisem vazne napr zobezes 2000 € za 10 rokov das 4000 tisic € .... su to uzernici

radca

skús kontaktovať nezávislého finančného poradcu, ktorý Ti dokáže poradiť. Mne pomohli ľudia z Partners Group.Úver je omnoho výhodnejší a nepreplatím ho tak, ako by mi to dali v banke.

diana9872

bibi ale vies ja nemam prijem,cize nezarabam....peniaze mam od toho uja kazdy mesiac na ucte a co si cez leto privyrobim na brigade neratam..
potrebujem si pozicat 2000 eur

bibi1234

diana-najlepsie je podla mna povolene precerpanie, tam nechcu rucitela, to ti urcia podla toho, aky mas prijem-stipendium, vreckove, plat,...VUB mna napr. pusti 3350eur, dexia 1365eur, len si treba asi 3mesiace robit pohyby vo VUB musim mat napr. sustavne mesacny prijem-pohyb aspon 1660eur, aby mi ho neznizili..