Nemáte niektorá skúsenosti s týmito tabletkami na zväčšenie pŕs?
Tabletky Beauty Breast - zväčšenie pŕs
Este k tym silikonom, ty si to formulovala, ze nemas na to peniaze. Aj keby si mala, radsej sa vyhni tymto umelym zasahom do svojho tela. Stava sa to velmi popularne, mhoho zien po tom siaha, aj na tomto fore sa tu o tom bohato diskutuje. Malo sa vsak hovori o tom, ze to ma aj svoje rizika a mozne dlhodobe komplikacie. FDA vydala specialne dokument, ktory obsahuje aj podrobne informacie pre zeny, co sa rozhodli pre implantaty a moznych rizikach a najma dlhodobych komplikaciach. Ked si to da urobit 20 rocna dievcina, nikto jej dnes nevie s istotou povedat, ako budu vyzerat jej prsia o 30 rokov.
To nebol navod, aby si kvoli prsiam uzivala HAK a taktiez ani aby si rozmyslala o silikonoch. Ja som jedna z tych ze po dvoch detoch podprsenka tak 75A maximalne a ani pred detmi to neblo viac. Najdi si vhodny typ podprsenky, vhodne oblecenie a tes sa z toho, ako drobne opticke klamy dokazu nam plochym pomoct. Co sa tyka chlapov - ak ho zaujmes samou sebou bud si ista ze nebude tvoje prsia riesit. Vies my mame istotu, ze ked zaujmeme chlapov, tak to nie je nas vystrih, ale nasa osoba a nas zjav ako taky. Ale chapem ta, ze to riesis a trapis sa, len nevenuj tomu prilis velku pozornost. Zameraj sa na svoje prednosti a to ti pomoze.
Prepac ze sa pýtam. Bohuzial antikoncepciu brat nechcem a ani mi ju mama nedovolí brať pretože nemám zdravotné problémy a nemám ani partnera a na silikony peniaze nemám. A ano male prsia su vyhodu lenze ja mam taku plochu hruď ako 10 ročné dieťa bola by som vďačná aj za A-čka a to mám 17 rokov pomaly 18! Také "prsia" sa asi nepáčia žiadnemu chlapovi. Moja kamarátka mala krém od tejto značky a ten jej spevnil poprsie tak preto sa pýtam či niekto vyskúšal aj tabletky.
Prsia od ziadnych zazracnych tabletiek nenarastu, baby uz to konecne pochopte a prestante donekonecna riesit svoje prsia. Uz sa tu tolko krat zakladali podobne temy. Prsia sa mozu zvacsit len posobenim hormonov- preto sa niekomu zvacsia pri uzvani niekotrych HAK, alebo pocas tehotenstva, kedy sa tukove tkanivo meni na mliecne zliazky a pocas kojenia je to dane este aj obsahom mlieka v prsnikoch. Ked sa kojenie ukonci, mliecne zliazky sa menia na tukove a prsia sa vratia do povodnej ci niekedy aj mensej velkosti. Alebo este implantaty, ale to uz je nieco umele v tele. Male prsia maju svoje vyhody - nemusite riesit specialne podprsenky pri sporte a okrem toho mnohym muzom sa to paci.