Ahojte. Veľmi ma trápi jedna vec. Mám asi mesiac priateľa. Mám ho rada a aj on tvrdí, že má rád mňa. Problém je v tom, že ja by som s ním chcela tráviť viac času. Bývam dosť ďaleko od domova, takže som tu vlastne sama, okrem kolegov z práce nepoznám nikoho. Takže sa dosť nudím, kým môj priateľ stále niekam chodí, na diskotéky, na koncerty, do baru, niečo vybavovať, s priateľmi...Ja na diskotéky a bary vôbec nie som. Proste stále niečo má a až potom, keď mu zvýši čas, tak sa venuje mne. Aj to takým spôsobom, že príde ku mne, niečo uvaríme, pozrieme telku a prespí u mňa. Aj dnes mal prísť o tretej, je už šesť a ešte stále neprišiel. Je to normálne, že on nemá potrebu tráviť so mnou viac času alebo všetkému ostatnému venuje viac času ako mne? Asi nie, však?
Mám priateľa a aj tak som sama
Tak neviem nezdá sa mi to ako dobré znamenie...CHlapi sú síce trošku menej vnímaví ako ženy, ale zas ak by ťa vážne tak veľmi miloval chcel by s tebou tráviť každú minútu, každú sekundu. Prečo ty vlastne s ním nikde nechodíš? Medzi kamarátov? Veď nechodí len na disko...