Ahojte.Prijali ma na VS v Rk odbor osetrovatelstvo.Velmi by som chcela pomahat a pracovat s ludmi len mam trochu strach zo zodpovednosti.Vedeli by ste mi povedat co ma tento prvy rok asi bude cakat?:)diky
Osetrovatelstvo, co ma caka?
no sme dopadli.
no sme dopadli.
ahojte, chcela by som vas poprosit nejake informacie ohlasom studia osetrovatelstva v trencine a v ruzomberku. Ci je studium tazke,ako prebieha a podobne. Je tazke osetrovatelstvo vystudovat?? dakujem :)
Ahojte :) chcem sa len opýtať, či je veľký problém, ak chcem ísť na vysokú školu na ošetrovateľstvo z gymnázia. Ďakujem za všetky odpovede :)
Tu niekto kto studoval/studuje osetrovatelstvo na vs svatej alzbety?? Mala by som par otazok, dakujem :)
Nela41 dakujem ti velmi, velmi pekne :-)
Povedala by som, že veľmi záleží od fakulty kam sa hlásiš.. na fakultách kde je aj medicína je ošetrovateľstvo náročnejšie ako na takých kde nie, profesori viacej zachádzajú do zbytočností, ktoré zdravotné sestry nepotrebujú.. to vidím na našich babách z ošetra, ktoré sa častokrát musia učiť ťažké hlúposti a na iných fakultách ošetra majú skúšky ani nevedia ako za sebou. Odporúčala by som preto vyberať si napríklad Nitru, Trenčín, Trnavu, Ružomberok, Prešov alebo podobné školy kde nie sú medici
Dakujem Nela41 .. a so skuskami to je ako? Budem ti vdacna za tieto info :-)
Učivo nie je v takom rozsahu a štúdium je omnoho zvládnuteľnejšie ako na medicíne