Ahojte baby, aj Vám sa snívajú sny , že nemôžete vygrcať veci, kt. ste pojedli, že ako Vám to v žalúdku asi vyzerá, koľko Vám tam toho ešte asi zostalo, koľko ste dali von ??? Nenávidím tieto sny. A to už som na dobrej ceste k uzdraveniu :( Minule sa mi snívalo, že ma brat načapal a túto noc, že sa mi zub zlomil ... O zuboch nenávidím sny najviac zo všetkého ...
Zlé sny o grcaní , zuboch a iné
no zbohom...zase "mudra" poznamka od niekoho dokonaleho...
uz len tym menom si nieco kompenzujes?
hmm...smutne
mne sa zvykne snivat, ze mi na to nejak pridu, ze ma prichytia ako to robim...
a stale v tom sne som uplne neschopna nic robit ani sa hybat a vsetci mnou pohrdaju a ja mam vzdy v tom sne chut sa zabit, ze to nezvladam. A casto sa mi sniva to co aj zazivam v skutocnom zivote, teda ze sa porovnavam s ostatnymi a citim sa nechutne tlsto a strasne menejcenne (slusne povedane), alebo Zuzi, ako to NIC :(
o vlasoch a zuboch sa mi nesniva, neviem preco...
no zbohom...bulimici
No ja o vlasoch nemávam. To sa Ti sníva, že Ti vypadajú, alebo niečo na ten spôsob ?
Ja najviac neznášam tie o zuboch ... Že mi všetky vypadajú, alebo že ich proste nemám, že sa mi rozdrvia na prášok atď., proste hrozné.
O grcaní sa mi práveže sníva vtedy, keď mám paniku, že som to nedala von všetko. Keď jem normálne, mám problém vôbec zaspať, lebo furt si v hlave premietam, čo som zjedla, koľko som zjedla atď.
Skončí sa toto vôbec niekedy ? Keď už si človek myslí, že je dobre, všetko sa pokazí. Bojím sa, že keď už sa dostanem do toho štádia ako pred x rokmi, že nemám potrebu vracať, príde niečo a znovu to urobím ... :(
ahoj zuzi,
no tak ja mavam milion snov o zuboch, tiez su castejsie, odkedy som v ppp. este aj o vlasoch.
o zvracani sa mi sniva, ked mam dobre dni a nezvraciam, vtedy mavam nocne mory o tom, ze osm to zas urobila