Ahojte baby, aj Vám sa snívajú sny , že nemôžete vygrcať veci, kt. ste pojedli, že ako Vám to v žalúdku asi vyzerá, koľko Vám tam toho ešte asi zostalo, koľko ste dali von ??? Nenávidím tieto sny. A to už som na dobrej ceste k uzdraveniu :( Minule sa mi snívalo, že ma brat načapal a túto noc, že sa mi zub zlomil ... O zuboch nenávidím sny najviac zo všetkého ...
Zlé sny o grcaní , zuboch a iné
Ahojte ... prosim váás ... ja nemáám az take hroznee snyy, len niekedy sa mi sniva o tornade, sopka-láva, zemtrasenie ... toto sa mi snivavalo minuli rok ... kazdy den jedno ztoho .. a ptoom sa to opakovalo len prostredie kde sa to dialo sa miestami menilo :( .. neviem co to znamenalo .. teraz sa mi snivaju dake take sny ktore suvisia s mojou partou .. chcem sa len spýtAT MOZU SA SNY KTORE SA SNIVAJU AJ SPLNIT ???? PROSIM ODPISTE MI NA EMAIL :) DAKUJEM
Bulimiu som nikdy nemala a ani nepoznam osobne nikoho, kto ju zazil. Drzim vam palce, aby ste sa z toho co najskôr dostali!
Zle sny o zuboch sa v urcitom obdobi zivota snivali aj mne. Bol to stale ten isty opakujuci sa sen a snival sa mi kazdu noc, ked som bola vo veku medzi 15 az 19. Snivalo sa mi, ze ma zrazu z nicoho nic strasne rozboleli vsetky korene zubov, vsetky zuby a vsetky zubne nervy. Bolo to, ako keby mi niekto zaziva kladivom zatlkal klince do vsetkych zubnych korenov naraz. Ta bolest bola taka silna a taka neznesitelna, ze by sa na nu dalo zomriet a taka skutocna, ako keby som ju citila naozaj. Od bolesti som sa cela triasla a plakala som, slzy mi tiekli prudom. Prudy slz, ktore boli stale silnejsie a silnejsie, stekali od oci k usiam a stracali sa vo vlasoch. Citila som ich este aj na pokozke hlavy. Citila som, ze od bolesti prestavam dychat a na tu bolest zomieram. Zrazu som sa ocitla u nasej skolskej zubarky a chcela som jej povedat, co mi je, ale uz som nebola schopna jej to povedat, pretoze som uz od bolesti nedychala a kto sa nedokaze nadychnut, nemôze nic povedat. Tak som pred nou iba stala, triasla som sa a plakala som. Bola to uplna bezmocnost. Ten posledny prejav zufalstva, ktory som urobila, bol, ze som na nu vycerila zuby a ukazala som si prstom na usta, aby som jej aspon takymto naznakom dala najavo, co ma boli a co mi je. V tej chvili sa zubarka strasne rozzurila, strasne na mna navrieskala a povedala mi, ze so zachvatmi bolesti nech jej sem nechodim a so strojcekom tiez nie a ked sa chcem dat u nej osetrit, tak nech si ten strojcek laskavo z huby vyberiem. V tej chvili sa ten sen skoncil a rozplynul sa ako bublina. Bol to najstrasnejsi sen v mojom zivote, nikdy vsak netrval dlhsie ako 10 sekund. Keby ten sen trval dlhsie, tak bud by som sa nan zobudila okamzite, alebo uz nikdy viac. Pokial ide o realitu, tak strojcek na zuby, ktory sa dava na noc, nikdy nebol rano na zuboch, hoci som si ho kazdy vecer tesne pred spanim dala do ust. Najcastejsie sa mi stavalo, ze som nasla obidva strojceky - horny aj dolny- upratane vo vacku na pyzame. Malovala som sa iba zriedkavo, ale kolkokrat som si vecer zabudla odlicit oci, tolkokrat som rano nasla na vankusi cierne flaky a po celej tvari rozmazane, roztecene cierne ciary od spiraly. Az prilis neskoro mi doslo, o com to cele bolo... Strojcek som nikdy nemala na zuboch cez den, vzdy som si ho davala iba v noci a aj to az tesne pred spanim. Od chvile, kedy som si ho dala do ust do chvile, kym som zaspala, som ziadnu bolest necitila, iba velmi mierny tlak, ktory mi ale ziadnu bolest nespôsoboval. Tieto strojceky su zakerne a tlak na zuby sa s pribudajucimi hodinami stupnuje. Najväcsiu bolest strojcek spôsobi vo faze najhlbsieho spanku, kedy sa clovek nezobudi ani na zachvat. Samozrejme iba vtedy, ked je celustnoortopedicka liecba navrhnuta nevhodne. Konkretne ja som mala 4 zuby vyrastene nakrivo z dovodu nedostatku miesta, ze boli uplne vystrcene z radu a celustna ortopedicka - starsia pani pred odchodom do dôchodku - zo zasady odmietala pred nasadenim strojceka trhat zuby. Cize v mojom pripade strojcek potreboval doslova z nicoho vytvorit miesto pre 4 zuby (vsetky 4 torjky), ale nikto sa nepresvedcil o tom, ci je tam dost miesta, aby tam neskôr mohli narast aj osmicky. Ako sa neskôr zistilo, osmicky tiez nikdy medzi ostatnymi zubami dost miesta nemali. Ked som jedneho dna povedala zubarke, ze mne sa ten strojcek uz neda dalej otacat, tak mi povedala, ze nemusim ho uz otacat, ale mam ho aj nadalej nosit. V 19-tich rokoch som strojcek na noc z vlastnej vôle vyhodila do kosa a odvtedy sa mi tento strasny sen nesnival uz nikdy viac a som si ista, ze sa uz ani nikdy nebude!
Ja viem, že bude. Musí !!! Nenávidím sa za to, čo toľké roky spôsobujem môjmu telu. A ja sprostá som si myslela, že tým potrestám druhých, ale omyl ... Jedine seba :( Dnes si veru ja tú večeru dám.
Hlavu hore dievca!!! ;) bude dobre uvidis...
Ja sa v tomto momente nenávidím :::(
Ja som tiez mala pekny chrup... a zaujimave je, ze si zacal kazit az rok potom, co som prestala vracat... nechapacky... a to som sa o chrup starala... tym ta nechcem strasit, este to tak... asi mas silnejsi ogranizmus ako ja ;) co ti velmi prajem!!! Drzim palce, a tesim sa z tvojich uspechov ;)
Kriste pane, Alusinka, to je strašné :( Až sa mi chce plakať. Ja mám zo zubov najhoršie nočné mory. Tiež sa vždy budím celá spotená a 1., čo urobím je, že si prejdem jazykom všetky zuby. Ja mám našťastie ešte všetky, nemám ani problémy so zubami a ani dúfam mať nebudem. Aj keď ... poslednú dobu ... končím ja, končím nadobro s vracaním !!! Som na správnej ceste, cítim to. Už vyše mesiaca :)
Chjo...
Taketo sny ma trapili pravidelne... Hlavne o zvracani... Raz som vo sne hladala zachod v aute, kde by som sa mohla vyvracat, alebo som chodila len v pyzame po ulici a hladala nejake miesto, kde to mozem vypustit von... Ale nikdy sa mi to nepodarilo.. Ludia sa na mna pozerali, smiali sa... plakali... kricali na mna... Potom som za zobudila uplakana a cela spotena...
Taktiez som mala sny, kde som kradla jedlo z obchodov, a prejedala som sa... Alebo, ze som nasla prazdnu chladnicku a bola som uplne zufala... Strasne nieco...
A co sa tyka zubov, tie mi tiez par krat vo sne vypadali... z neznamych dovodov... potom som sa zobudila a prve co bolo, som si siahla do pusy, ci ich tam mam... Horsie bolo, ze tieto sny sa casom stali aj skutocnostou... Nevypadli mi sice vsetky zuby, ale ostali strasne slabe, lamu sa... v spodnych zuboch uz nemam ani jednu stolicku, co museli ist vsetky von, take boli skazene... :((
Proste hroza des...
Co by som ja dala dneska zato, aby som vratila cas, a nic z tohto sa nestalo...
ale tak, mozem si za to sama, a teraz musim niest nasledky... snad raz dam moje telo doporiadku.. verim v to...
No neviem, asi sa každému snívajú veci, ktorých sa najviac bojí. Pokiaľ rodičia nevedeli, tiež sa mi najviac snívalo o tom, ako ma mama prichytí pri grcaní alebo že sa nemôžem ísť, lebo je doma atď.