aspoň 5 kíl za dva týždne

mate59

silvus, zhodit 10 kíl za mesiac je hlúposť, to je dobré na pokafranie si zdravia,ak zhodíš 1kg za týždeň je to optimálne. Veď si tiež nepribrala všetku svoju nadváhu za mesiac, či hej?

paty01

a čo poviete na zeleninový šalát ?? som si spravila z kukurice, z paradajky, s papriky, z cibule, trosku soľ. chutí vynikajúco a tým sa aj chudne, dala som si s celozrným chlebom.

Inqvizitor

Pri chudnutí je najdôležitejšia jedna vec :
Nerozmýšlať nad tým, že čom jesť, myslím aj " Príépravky "
Ide hlavne o Reguláciu stravy na najnižšiu možnú úroveň, a POHYB.
Sú metody, kde za mesiac kludne aj 10 kíl zhodíš,
Ja som mal 98, a mám teraz už 75 kg.

paty01

tych 8 kíl som dala dole iba stravou a posilnovacim cvicenim. zumbu som zacala teraz nedávno. a odporucam je fakt dobrá :-) začnem ju teraz a pravidelne. bo som stále cestovala preč. ale budem uz doma a mám ccas

levanderka

by som povedala, ze mozno niekolko tisic rokov, clovek mal funkciu samozahojenia, ale v tejto dobe aj keby mal ten zdravootny styl, co je propagovany v tom videu, nas organizmus by samozahojovaciu funkciu nemal, pretoze nasa doba, je tak zmenena,ovplyvnovana vonkajsim prostredim, ze nezijeme s prirodou.vsade okolo nas su fabriky,budovy, beton,auta, vyfukove plyny a rakovina stupla o x percent hore, co znamena, ze prebieha neuveritelna mutacia nasich buniek. vysledok? telo je tak anatomicky zmenene, ze podla mna aj keby clovek zil zdravo od narodenia, uz nedokaze jeho telo to co kedysi. lebo to ma v genoch.nase tisice generacie jedli maso a varenu stravu. a proste telo to ma uz zakodovane, ze na nej zit bude.

aj ked pocula som velmi vela pripadov, kde clovek prestal jest chcemickky upravenu stravu, iba doma pestovanu a vyliecil sa z rakoviny hrubeho creva, ale samozrejme s pomocou lekarov.

to je moj nazor, myslim, ze racionalny, ze clovek jednoducho uz je tak naprogramovany aby prezil v tejto dobe a funkcia samozahojenia uz nie je,lebo telo musi bojovat s niecim inym.

ale zas na druhej strane som za myslienku, ze priroda nam najviac pomaha.ja pouzivam velmi vela byliniek a pomahaju. na menstruacne bolesti, co pred tym mi vobec nic nezabrealo, na reumu si robim tinkturu, na zapaly, na poranenia, na horucku, na kasel, proste na vsetko:) je to lepsie ako pchat do seba dalsiu chemiu akoze lieky.

a co sa tyka vyplavenia toxinov 7 kg za den. dospely clovek ma usadenych v crevach 4-9 kg usadenin, ktore su nestravene zvysky potravy a tie vyvovalaju dalsie ochorenia. toho sa zbavit sa, napriklad pitim psyllia ale to clovek by musel byt tak rok pravidelne.alebo pitim cisteho aloe vera ktore cisti kapilary tela a zbavuje tak toxinov, ale ako sa zbavit 7 kg za den ??? podla mna keby to bolo bezpecne a pravdive robi sa to na klinikach denne lebo toxiny su nas najvacssi nepriatel a aj som o niecom takom este nepocula ...

usiko

nie je to zlost nad hlupostou, je to pousmiatie sa nad hlupostou, a niekedy sa hanbim za zeny, ze takto rozmyslaju....

ceky

Usiko... máš talent prehovoriť do duše. Si to po sebe občas prečítaj :D Nech máš pravdu kedykoľvek, tak takto toho človeka určite nikdy nepresvedčíš...pokiaľ si chceš vylievať emócie, zlosť nad hlúposťou... skús terapeuta :)

usiko

...vcelku pobavujuce citat , ako zufali obezni ludia naletia sikovnejsim podvodnikom a su ochotni skusit HOCICO len aby schudli....ved to, problem je ziadna disciplina v jedeni, kazdy by chcel schudnut najlepsie hned a najlepsie aj zrat.....

Priklad: tehotne naberu pocas tehu 25 kilo a stazuju za ze same zdrave veci jedia, ze no proste genetika a podobne sprostosti..., jasne, ja som v 24 tyzdni a pribrala som slabych 5 kil....ja sesterka je o mesiac predomnou a ma uz 15 kil......a to iste je so zenami nie tehotnymi...tiez vsetky jedia zdravo, problem je, ze priberaju aj od vody.,...no, genetika...proste len by sme zrali a chudli.......nemozne.....

levanderka

ten dokument som videla davnejsie a ciastocne suhlasim, ale pises 7 kg za 1 DEN ???? ved to sa neda, za jeden den sa da schudnut maximalne pol kila a aj tak je to iba odvodnenie, ziaden tuk. tak ako sa postupne pribera, malo by sa i postupne chudnut si myslim.

a tiez si myslim, ze farmaceuticky priemysel je nam ,,na nic,, ze vsetko potrebne mame v prirode.myslim, ze je to tak zariadene, ze na kazdu chorobu je aj nejaka bylinka alebo nieco take.
ale zas na druhej strane ak je niekto vazne chory a ak sa nebudu robit nejake opatrenia hned,a ohrozilo by to jeho zivot mal by clovek siahnut aj po liekoch.