Mám 17 a do tváre vyzerám veľmi mlado - ako dievčatko (dokonca niektoré osoby ma volajú princezná). K tomu prispievajú aj moje vlasy, ktoré sú dlhé skoro po pás a vlnité (ale zbaviť sa ich nechcem!). Vlasy nosím rozpustené a nemaľujem sa. Ako by som sa mohla maľovať či česať, aby som vyzerala aspoň trošku staršie? Ďakujem za rady :)
vyzerám mlado - ako dievčatko
aj ja chcem mať 17!!
haha mam 33 a hadaju mi 20 pri najlepšom 23. Buď štastna, že tak vyzeraš,mala som ten isty problem..
vyzerat v 17 mlado...nuz, mas to tazke v zivote dievca...Preboha! Trosicku vyraznejsi maku up ti pomoze pridat na veku, ale aj tak naco?? Bud rada za to, ako vyzeras a modli sa za to, aby si v 40. rokoch nemala problem vyzerat mladsie..
a poraaaaaadne velka :)
mozno by pomohla zuvacka :DDD
:-DD .... no tak to je skoda ,ze LEN mlado vyzera ,keby BOLA mlada .... ten vek by mohol tu "otvorenu hubu" este ospravedlnit
joo, sú tam tri bodky, aby nebolo treba vypípať :-))
lala
... co ked otvoris hubu ? ....... je to zle ?
Aj ja mám také jemné črty tváre, všetci si myslia, že aké dievčatko, no keď otvorím hubu... :P a tiež mám také jemné dlhé dievčenské vlasy...ženskejšie vyzerám, keď si výrazne namaľujem oči načierno a vypnem vlasy do copu ;)
Ja som na tom podobne - s tým rozdielom, že mám už 19 :D je pravda, že občas mi mladý výzor lezie na nervy, ale väčšinou to beriem ako prednosť :) každý je taký, aký je :)
...ja som o svojom vyzore uz pisal v inej teme-ale napisem jednu historku ktora sa stala mojej kamoske ked ju viedol manzel rodit do porodnice...
on bol od nej vysoky a ona zasa bola pri nom nie len postavou ale aj tvarickou ako dievcatko-no a ked dostala bolesti/cakali uz druhe dieta/viedol ju do nemocnice a ked sa vchadzalo do nemocnice vpravo bolo zenske a vlavo decke oddelenie-no jasne ze on siel smerom na zenske oddelenie a vratnicka za nim kricala-PANE KDE IDETE S TYM DECKOM-DECKE JE NA DRUHU STRANU/vtedy este aj bola zima takze na kamoske nebolo vidiet ze je tehotna-lebo mala kabat/manzel len zakrical ze to je jeho manzelka a ma porodne bolesti...
potom sa kamoske ta vratnicka prisla ospravedlnit