Mám 17 a do tváre vyzerám veľmi mlado - ako dievčatko (dokonca niektoré osoby ma volajú princezná). K tomu prispievajú aj moje vlasy, ktoré sú dlhé skoro po pás a vlnité (ale zbaviť sa ich nechcem!). Vlasy nosím rozpustené a nemaľujem sa. Ako by som sa mohla maľovať či česať, aby som vyzerala aspoň trošku staršie? Ďakujem za rady :)
vyzerám mlado - ako dievčatko
V staršom veku to oceníš.
zlatko, preco sa tomu netesis? Pozri sa na vascinu zien po 40 /nechcem urazit/ ako sa snazia vypadat mladsie, ale vysledok je ze vyzeraju stale na post 40, az starsie....tes sa, raz z toho budes tazit.....
tak potom to mas ovela lahsie ako napr ja :) daj si mejkap, ocne linky, spirala, nie samozrejme privela, to je hnusne :D ale tak primerane sa nalic, sprav z vlasov nejaky drdol a hotovo. ty to lahko zmenis vizazou ;)
Lenže ja nie som nízka, meriam cca 170 cm. Len do tváre vyzerám veľmi mlado, detsky.
mne tiež už tahá na 30, a tipujú mi aspon o 10 rokov menej, kedže mám iba meter a pol, ale zvykla som si, už sa no tom len smejem, niekedy ma to tiež hrozne trápilo
ja mam 18 a vyzeram tak na 14 :D som strasne nizucka, meriam iba meter a pol a to je pricina mojho mladeho vzhladu. tiez ma to stve, ale co uz narobim :) chapem ta dievcatko
Ja som len rada, že aj keď budem mať o chvíľu 33 rokov vyzerám o polovicu mladšie.
ja mam 23 a vyzeram tak na 17, mna to netrapi, mojho 25rocneho frajera to tiez netrapi, mam velmi bledu plet a nikdy by ma nenapadlo dat si hnede ocne tiene (taky make up ako maju vsetci vo filme Twilight), tak som to vyskusala a pasuje mi to a kazdy mi teraz hovori ze vyzeram o nieco starsie:)tak mozes vyskusat
bud len rada, čo by som zato dala keby som vyzerala mladšie ako som, alebo aspon za svoj vek, myslím že v tvojom prípade by to vyriešili šminky, vidím to na nevlastnej neteri, má štrnásť, ked je odlíčená aj tak vyzerá a ked sa namaluje, človek by jej hádal aj dvadsať, tak možno to pomôže aj tebe
a závidím ti vlásky, ale len v dobrom, tie moje potvory nechú narásť ani dopoly chrbta a vždy som chcela mať dlhšie