ahojte. prosim vas kto má skúsenosti s brušákmi?pomáhajú zmenšiť brucho?po akom čase vidieť výsledy. prosím píšte. ďakujem
brušáky
dada 30 brusakov je malo,urob viia aspon 300
ak chcete mat pekne vypracovane brusne svaly,tak sa treba zbavit tuku, ktory ich pokryva. to znamena, ako tu uz mackousko spomenul, aerobna cinnost. a neprejedat sa. ja som zacala kalanetikou pred 2 rokmi, postupne som zapojila cinky a stepper. s bruskom treba mat trpezlivost :(( ale vysledky sa dostavili :)
Ivkaaaaa teda ty si expert, tolko brusakov - klobuk dolu! Tie kratsie som kedysi robievala aj ja spolu so sestrou sme sa k nim dostali s kalanetikou, ale popravde moc nam to nepomohlo :)
ANO NIE 30 BRUSAKOV ZA DEN TO TREBA ZACAT 300 ZA DEN AKO SOM JA KEDYSI ROBIEVALA ALE LEPSIE SU TAKE TIE KRATSIE VOLA SA TO SKRACOVACKY ALE KED ROBITE BRUSAKY TREBA ROBIT AJ OPACNE STRECINGOVE CVICENIE ABY SA TI NEPOSRAMOTIL CHRBAT KED SI NAPRIKLAD NA KOLENACH A PREHINANIE CHRBTA NA BRUCHO SU DOBRE SKRACOVACKY AJ OPACNE TO ZNAMENA ZE LEZIS ZDVIHNES NOHU HORE A ZACNES ZDVIHAT ZADOK OD PODLAHY AJ Z NOHAMI POSOBI TO HLAVNE NA DOLNU CAST BRUCHA ALE JE TO DOST NAMAHAVE TAK SI DAJ ZA DEN 200 SKRACOVACIEK NORMALNYCH A 100 OPACNYCH A UVIDIS AKE BUDES MAT BRUCHO
Zmensit obvod brucha brusakmi sa podla mojho vytrvaleho cvicenia neda :(
ja som robila tak 30 brusakov denne a za mesiac som schudla 1 kilo...
uz asi 2-3 tyzdne robim cez 150 brusakov takmer denne. Vysledok takmer ziaden. Viac sa mi osvedcili, take male sklapacky - male brusaciky, neviem ako to spravne pomenovat. So zdvihnuty nohami 8 normalne a 16 kmitov, 3- krat, nohy v pravom uhle, tak isto a s nohami na zemi to iste + na bocne brusne svalsto, chrbat na zemi nohy v pravom uhle na zemi. asi som to divne opisala, ale lepsie to neviem :)
mne pomahaju brusaky..sice to trva dlho,ale po case pridu vysledky..ale uz som ldho necvicila a uz to zacina vidiet a zacinam to aj citit..mam problemy s chrbticou..vcera som skusala robit brusaku,ale uz pri 20tom som max. funela..a volakedy som spravila aj 90 naraz..budem musiet zacat pekne od 10tich a budem potom pridavat po 10..ale neviem ci sa donutim..ale asi budem musiet,kedze sa mi uz letne gate nedaju zapnut :(((