Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

brušáky

jacquelin

no brusaky pomahaju ale treba ich robit velmi vela. nie 50 ani 60 denne ale tak 200 a viac.. a neda sa presne urcit, za kolko schudnes.. niekomu to trva mesiac- dva, niekomu rok- takisto ako s kazdym inym cvicenim..

studnicka

ja som si kupila taky pas na brucho.... to sa rano zapne a vecer sa da dole.. a hlavne pri cviceni sa to ma mat.... pod nim sa mi poti brucho a tuk ide dole...musim uznat,ze bocne šuny mi zmizli :)nohavice su mi na bokoch volnejisie s pred dvoch rokov ako ked som ich kupovala....a co sa tyka tehliciek... mne sa velmi nepacia na zenach... na muzoch su sexy,ale zeny ee... skor pekne vyformovany kvadrik. a ten ja mam.jazdim na koni a tam si formujem postavu a este robim nieco co ma aj bavi :) a vela chodim peso a po schodoch a vecer si zrobim seriu 3x po 30 skracovaciek s nohami vylozenymi na taburetke v kolenach pravy uhol.. majte sa :)

anka

Ahojte. Podľa mňa, nič nezaberá na brucho lepšie, ako točenie kruhu. Neviem presný názov, ale zvyknú ho točiť malé deti.... Každý deň po 10 miinút pri telke a za dva týždne zíde dole minimálne 1 cm...

123456

presne ako pise kajka... mozes spravit aj 1000 brusakov a prd z toho... lebo tie kocky budes mat prikryte vrstvou tuku a tu nespalis brusakmi ale cvicenim celeho tela...

klifon

citala som, ze pri brusakoch trpi chrbtica a deformuje sa, Ja cvicim pilates alebo na doplnenie 2x do tyzdna kalanetiku a hoci tehlicky nemam, ale poporodna pneumatika sa straca :)

kajka

nechcem velmi mudrovat..... ale ked budete robit LEN brusaky tak tehlicky moc nebudu .....treba sa vela hybat a potom pomozu aj tie brusaky ...... nad brusnymi svalmi je tuk a ten sa brusakmi len tak lahko nevitrati....preto vela vela pohybu a pojde to

fraisee

Sak preboha brusaky sa cvicia v malych seriach a nie 200 naraz, to ste kde videli? a ked uz tak nie brusaky ale skracovacky, z brusakov boli chrbat. A okrem toho tehlicky na bruchu - za tym je svinsky dlha robota a odopieranie, takze kto chce mat za 2 tyzdne tehlicky, nech na to zabudne.