No mam taky problem a neviem co robit.Mala som ist k priatelovi a myslela som ze budem mat prvy sex.Lenze som nechcela aby ma to bolelo,aby to krvacalo chcela som si to uzit.A tak som si doma urobila taky povecme domaci vibrator a skusila som ho.Najprv to vobec neslo dnu a potom vo velkej bolesti som ho strcila a vytiahla zacala som krvacat...po asi 3 minutach krvacanie prestalo a pokusila som sa ho tam zase strcit ale hrozne to bolelo.Este som to skusila 2 krat,uz to nekrvacalo ale bolelo stale...Uz su to dva dni a stale ma to boli a ked tam strcim len prst je krvavy..Neviem co to je proste ma to boli stale a sex sme vtedy nemali
prvy sex.problem....
Myslim ze toho podomacky vyrobeneho vibratora sa nedockame, ale inak odvaha... ja sexujem uz 10 rokov a teraz sa chystam na podomacky vyrobeny vibrator...no a ona este ani sex nemala a uz sa hra na henryho Forda "konstrukterka jedna" :D
No Lenka, aky to teda bol ten "podomacky vyrobeny vibrator?"
Tiez "vyrobil" vibrator a funguje to perfektne. Chce to len trochu fantazie...
lenka.taka,prosím ťa a nemohla by si napísať, ako vyzeral ten "podomácky vyrobený vibrátor" ? prosím :)
Lenka,
ja si na svoj prvy sex pametam aj ked to bolo pred 7 rokmi. Vobec ma to nebolelo ani som nepostrehla ziadne potoky krvi. Akurat partner mi povedal za na kondome bola krv. Ak sa ti bude partner dostatocne venovat, a budes uvolnena tak to urcite boliet nebude. To je podla mna len blud aby to dievcata odkladali. Je to velmi pekne a vobec sa toho nemusis bat. Len nesmies zabudnut na ochranu. A aj snou si to partner urcite uzije. A hlavne sa nenechaj do nicoho nutit. A teraz by si si mala dat tyzden pokoj, lebo ked si tam strkas nieco len tak na sucho urcite to nerobi dobrotu. Takze si si mohla sposobit trhlinky a preto ta to boli. Takze sa to musi zahojit... potom uz len vela maznania, dlha predohra a malo by to byt pekne...
jemu nie...ale mne by to vadilo.Nejde o nho
Ty kokos... zaujímavé... podomácky vyrobený vibrátor.
Prečo bol pre teba taký problém to, že by si krvácala? Veď prvýkrát každá krváca... a neviem o jedinom chalanovi, ktorému by to vadilo...
janekMY33 - Prečo si myslíš, že si muži prvý sex neužívajú ????
Ja to nechapem preco si to chcete pri prvom sexe uzit mislite si ze muzi si to po prvy krat hned uzivaju???
vies mlade dievcata ako si ty si sex neuziju este dlho ale mozno neskor si to uzijes
ja chcem odpoveď na "podomácky vibrátor" horím zvedavostou :)) a po ďalšie si pekna truuuuuba...