Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prvy sex.problem....

Príspevok v téme: prvy sex.problem....
lenka.taka

No mam taky problem a neviem co robit.Mala som ist k priatelovi a myslela som ze budem mat prvy sex.Lenze som nechcela aby ma to bolelo,aby to krvacalo chcela som si to uzit.A tak som si doma urobila taky povecme domaci vibrator a skusila som ho.Najprv to vobec neslo dnu a potom vo velkej bolesti som ho strcila a vytiahla zacala som krvacat...po asi 3 minutach krvacanie prestalo a pokusila som sa ho tam zase strcit ale hrozne to bolelo.Este som to skusila 2 krat,uz to nekrvacalo ale bolelo stale...Uz su to dva dni a stale ma to boli a ked tam strcim len prst je krvavy..Neviem co to je proste ma to boli stale a sex sme vtedy nemali

macka26

jeziiiiiiiiis pomoc. ty si jeblina. to co ta napadlo?

podomacky vyrobeny vibrator, jednotku s hviezdickou za kreativitu ale ak to bol banan uhorka alebo cokolvek, dufam, ze si na to natiahla aspon kondom, lebo pravdepodobne si si to v posve nie len pekne pomrvila ale mozes mat aj infekciu zanesenu ked to stale krvaca a to sa ti potom asi sexovat nebude ovela dlhsiu dobu ako si si myslela.

lioness_01

lenka, ty si nechcela aby pri tom boli problémy, tak si to vyriešila ešte väčšími problémami ... fakt podarené...

a prosím ťa, napíš aký to bol ten "podomácky vyrobený vibrátor"

Aduliena

Lenka, ak sa s priateľom ozaj milujete, mohla si o panenstvo písť s ním a nie s podomácky vyrobeným vibrátorom.... ty si myslíš, že by si bola jediná, ktorá pri prvom sexe krváca? A tvojmu priateľovi by to iste nevadilo.
Čo sa toho týka, že ťa to bolí, aj ťa to pár dní bolieť bude. Mohla si si spôsobiť poranenie, trhlinky vo vnútri, alebo si si ozaj pretrhla blanu. A aj keď sa budeš milovať s priateľom, môže ťa to bolieť párkrát, kým si zvykneš.

lenka.taka

:D no som to trochu hlupo vymyslela ja viem ale velmi som nechcela aby som tam prinom krvacala a proste aby boli problemy...tak tom to vyriesila sama.Ale stale ma to boli a moze to byt ta pevna panenska blana ktora stale krvaca? A teraz kebyze mam sex uz ma to boli menej alebo co?

mary-anne

ale isto je najkrajšie a najromantickejšie to prvý krát robiť s vyrobeným vibrátorom. úplne že "skvelé"

ani neviem, či sa smiať, alebo plakať..

mary-anne

no mňa najviac zaujíma ten podomácky vyrobený vibrátor, bud konkrétnejšia prosím ťa :)
a podla toho ti budem vedieť napísať viac, teda je možné , že si si ním poškodila výstelku vaginy vnútri, alebo si mala pevnú panenskú blanu, ktorá je stále pretrhnutá, alebo máš menstruáciu .