Chcem sa podelit o to ako som prisla o zdraveho synceka. Cele tehotenstvo bolo bezproblemove az ked prisiel cas porodu pri mojom veku skoro 38 rokov lekari odignorovali velkost plodu a poslali ma otvorenu domov,do 3 dni moj syncek sa zadusil kedze mal skoro 4,5 kila tak nemal miesto v brusku. Zomrel on a s nim aj umrela moja dovera v akehokolvek lekara.Dieta bolo zdravucke a aj ja.Kde je tu spravodlivost? Preco zeny nepisu aj o niecom takom.Skoro kazdy porodnik chce len uplatky takto sa dnes rodi a mlci sa o tom.
Prisla o zdrave dieta a doveru lekarov
No comment:
mustwatch.hztz.cz
Moderná medicína "lieči" rakovinu asi takým spôsobom že počet mŕtvych sa exponencionálne znásobuje priamo úmerne z množstvom vyzbieraných peňazí na jej výskum. A tak je to v každej oblasti u modernej medicíny.
Zatiaľ čo jedna z alternatív ako je medicína poberajúca sa po stopách Hippokrata má 50% úspešnosť úplného liečenia rakoviny (žiadnou chémiou), moderná má 70%úmrtnosť do 5tich rokov. Z tých 30% buď zomrie trochu neskôr alebo ju dostane 90% z nich opäť. Tím čo sa to podarí prežiť o následkoch ožarovania a chemoterapie ani nemusím hovoriť.
well
tvoj príspevok je tu absolútne nevhodný a rozpútava diskusiu úplne iným smerom než bola pôvodne založená. Z tvojej strany je to prejav arogancie a nezdvorilosti voči zakladateľovi tejto diskusie.
Aj lekar je len clovek.
Kazdy vidi len neuspech v medicine a to pozitivne berie ako samozrejmost.Odcudzovat je lahke.....
Alternativna medicina je na tom ale neporovnatelne biednejsia ako klasicka medicina.
No ......kazdy si je panom svojho osudu a ak je zle chyta sa aj slamky v presvedceni,ze ho vylieci ibistek,praslicka a pod.
jedna
blbí je ten, kto odsúdi niečo o čom nič nevie. Fígeľ či kto to sa nie celkom dobre prezentoval ale má pravdu. Dnešná medicína nemá s liečením nič spoločné. Od Hippokrata sa ich prístup k liečbe zmenil. Ale to je mimo tému. Tam zlyhal doktor a nie medicína. Smútiacej vyjadrujem úprimnú sústrasť. Neviem si to ani len predstaviť. V súdnom procese želám spravodlivosť.
sklamana-velmi citim s tebou .ja som podobne niečo prežila 2x.Prve dieta som prenasala a tak mi ho vyvolavali-bol velky a začal sa dusit=v poslednej chvili cisarskym ho zachranili.Je chvala bohu zdravi.Druhe dieta :Kedže prvi bol cisarskym musela som ist do nemocnice o7 dni skôr.Po 2 dnoch stranených v nemocnici ma chytili porodne bolesti-no mala som smolu bol večer a nemohli zohnat anesteziologa,napchali ma inekciami a dali do zoznamu =ako prva som išla rano na cisársky.Ten štastie nemal -mal krvácanie do mozgu.Dnes ma 13 a už sme toho preskákali vela.Ale dôležite je že je tu .Vravi sa čas zahoji rany--ale čo ta nesmierna bolesť v srdci ta tam zostane to vravím že som matka a už som niečo prežila.Prajem vela síl.
.... a ti blbi sa ozvu Martinovi Figelovi... :))
dakujem za reakcie, budem bojovat len tak sa nevzdam
sklamaná, držím ti palce, pustila si sa do boja s nemocnicou, ktorý určite nebude ľahký, ale tým, že si sa do toho dala, pomôžeš aj ostatným budúcim mamičkám, aby sa nič podobné viac nestávalo