Prisla o zdrave dieta a doveru lekarov

Príspevok v téme: Prisla o zdrave dieta a doveru lekarov
sklamana

Chcem sa podelit o to ako som prisla o zdraveho synceka. Cele tehotenstvo bolo bezproblemove az ked prisiel cas porodu pri mojom veku skoro 38 rokov lekari odignorovali velkost plodu a poslali ma otvorenu domov,do 3 dni moj syncek sa zadusil kedze mal skoro 4,5 kila tak nemal miesto v brusku. Zomrel on a s nim aj umrela moja dovera v akehokolvek lekara.Dieta bolo zdravucke a aj ja.Kde je tu spravodlivost? Preco zeny nepisu aj o niecom takom.Skoro kazdy porodnik chce len uplatky takto sa dnes rodi a mlci sa o tom.

Blbost

eley netrep. Vobec nie je iste, ze by vyhrala nemocnica. To je len typicke pre Slovakov, ze nie su schopni bojovat za svoje prava, radsej drzia hubu. Viem, o com hovorim, robila som v pravnickej firme, kde sme sudili taketo pripady, ale nebolo to na Slovensku, lebo na Slovensku radsej drzite hubu a krok!

eley

po prve,ty si sprosty/a,ked nevies ake "i" sa pise po K...A k veci,neviem ktora mamicka by mala silu sa po takej udalosti,ako je strata dietatka,vlacit po sudoch...samozrejme ze vyhra nemocnica,drzi spolu...vidno ze nemas tolko rokov a skusenosti aby si to vedel/a...Neboj sa,zivot ta nauci...

............

moje uplne prve dietatko bolo taktiez velmi velke...a zdrave!!!...doktora som prosila o cisarsky rez...povedal mi ze on vie co ma robit...tak ked som rodila,tak ho potiahli za hlavicku ze sa mnu nieco poskodilo...nasledne na to prestalo dychat...a umrelo..celkom zdrave dietatko...to bolo este pred 9 rokmi,bola to velka trauma a od vtedy mam uz tri dalsie deticky a pre istotu som vsetky rodila na sukromnych zahranicnych klinikach,neviem preco,ale slovenskym lekarom uz neverim...jeden krat bolo pre mna dost..tak ocakavane a vytuzene prve dietatko skoncilo jednozancne vinou lekarou mrtve...

tak

Draha priatelka

toto su zivotne tragedie, a zial stavaju sa, su to nepochopúitelne veci, ktore vylieci len cas, ... ja neviem co povedat cas zahoji vsetky rany, prajem Ti vela sil, ...