nemám žiadny zadok...

Príspevok v téme: nemám žiadny zadok...
alexa77

ahojte. vela sa diskutuje o obezite,zeny chcu schudnut, dalsie chcu vacsie prsia,huste vlasy,atd,atd.len malo clankov je o zadku,myslim malom. velmi malom :-( ja tým trpím už roky. proste,nijaká riť,lata,uplne rovná.este aj tu,no,ehm, ritnu čiarku mám taku krátku.nohavice to je umenie namna,najradsej bysom si,tak ako si niekt vypchavaju podprdy, rifle niecim vypchala.aj nohy mam velmi štihle.nastasie prsia mam velmi pekné,keby nemam ani tie,tak katastrofa bysom bola,ani rici ani cici

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

sweater

hotova katastofa, fakt mas pravdu, asspon ze mas tie prsia, inak by si musela zit v jaskiny... ( to bol for, pride mi vtipne ako clovek dokaze byt zo svojho vzhladu zniceny, keby nieco vazne tak nepoviem, ale zato ze nemas ritku... aaach podla mna to bude v genoch ak ma taku aj tvoja mamina tak jej vynadaj, ze co ti to poslala za geneticku vybavu) a ozaj mozno skus opacny proces, ako si davaju tuk zo zadku do pier, ak mas objemne pery tak si daj tuk z nich streknut do ritky... .-)

bibba

no vidis, tak hlavne ze mas krasne prsia. mala ritka a super cecky.... vyborna kombinacia. milujem take postavy... ale zas je pravda, ze som tvoju rit nevidela. a potom sa tazko radi, alebo k tomu nieco dodava, lebo clovek nema predstavu, tak nemoze ani povedat, ci to je take hrozne, alebo ci to je ok. ale je mi jasne, ze ludia si sem nebudu davat fotky. aj ked by bolo niekedy lepsie to spravit takto... aspon by sa clovek viac dozvedel -myslim ty. raz tu bola taka tema, nieco v style, ze : "isli by ste von v kratkej sukni s takymito krivymi nohami?" ...a holka tam pridala aj link s fotkou. a podla mna tie nohy neboli az take hrozne. tym som len xcela povedat, ze vela ludi si robi niekedy az privelke mindraky. a vlastne bud rada. aspon nejsi tucna...

cup-cup

každý chce to, čo nemá :) mne povedal raz kamoš, že mam "chlapský zadok". plochý, nikde nič.. No priatelovi sa lubí uplne najviac, tak neni o čom :)

žažiká

oooj veru to aj ja mam podobny problem radsej by som bola zadkata ako prsata a bruchata :D dame asi odsat tuk z brucha a vpustit do zadku :-)))

ta3

fyzicka krasa nie je az taka podstatna, Tvojmu priatelovi sa pacis taka aka si a ze sa pozrie po inych zadockoch, no boze, robil by to aj vtedy, keby ten Tvoj bol trochu vacsi, robia to vsetci muzi, nielen Tvoj, maj sa rada taka aka si, pretoze mas vela inych prednosti a ako pisu podomnou, bud stastna, ze si zdrava a preboha, neuvazuj o nejakych silikonoch, tym by si riskovala velmi vela

bibi123

ja tiez nemam ziadny zadok a nestazujem si:O))) bohuzial vela kociek pribera prave tam, co vyzera nepekne. Vazme si, ze nemame tucne zadocky, urcite by to bolo vacsie trapenie, ako to, co mame teraz:O)))

Kikikikikiki

Ahoj alexis...
tiez mam taký problem.. velke prsia, malý zadok a celkovo nesulad.. i ked obvod prs mam 87 a zadku tiez 87 na ramenach vidno,ze su omnoho sirie ako boky.. priberam do prs a brucha.. uz pomaly 10 mesiacov drzim sojovu-estrogenovu dietu.. (vraj z estrogenu sa pribera do prs a zadku-tvrdili transsexualy na fore:-)), ale zatial ziadny vysledok:-/.. skusala si brat nejake tabletky.. mozno aj antikoncepcia s vyssiou davkou estrogenu by pomohla.. uz pol rok sa na to chcem ist spýtat gynekologa, ale nemam cas:-/.. a v poslednom rade uvazujem operaciu.. ale na slovensku su asi este dost lamky chirurgovia do silokonových zadnic:-/.. a je to drahe ako slak.. skusala som cvicit, ale iba viac som z neho schudla... asi zle cviky a zla strava..