Ahojte poradi mi nikto som uz z toho nestastna :(...dala som sa odfarbit na blond aj si zehlim vlasy, mam kvalitnu zehlicku a pouzivam aj pripravky na zehlenie ale mam znicene vlasy a je to dost vidiet..chodim sa davat striht kazdy mesiac co s tym?
Co na znicene blond vlasy?
na Notino si kupujem masku na vlasy Nioxin a velmi mi pomaha. Tiež chodim pravidelne na melir a moje vlasy su potom vysušene, takže ich pravidelne regenerujem
skus vlasy regenerovat vlasovou maskou na poškodene vlasy a uvidiš, že sa to zlepši. Len vysledok nebude vidno ihned.
Nejaká kvalitná maska na vlasy, nebáť sa priplatiť :)
ja si na to davam bio arganovy olej a mojim vlasom to velmi prospieva. len je pravda, že mi vlasy mastneju a musim ich každy den umyvat. Je to niečo za niečo
ahojte kocky obnovujem temu co pouzivate na suche a znicene odfarbene vlasy? Teraz v lete hlavne dakujem
moj_nazor...po prečítaní tvojich príspevkov Ťa chcem veľmi poprosiť..mohla by mi tá tvoja kamarátka kúpiť v UK tie ampulky a aj šampón a balzám? Alebo že by sme si to kúpili spolu? Ja už som zúfalá, pretože za dosť prípravkov, ktoré som vyskúšala, to boli len zbytočne vyhodené peniaze a výsledok takmer žiadny :( Ja viem, že tieto rozhovory tu boli pref tromi rokmi..ale ak by sa to dalo..tak by som bola rada...ďakujem ti vopred
moj-nazor-pošleš mi to,?prečo si neodpísala??
sydney dakujem moc si zlata tak potom mi napis ako sa to presne vola..ja pouzivam masku to mi dala moja kadernicka na suche a znicene vlasy
petra 89: zajtra idem do mesta,tak sa pozriem v drogoske,ako sa to vola,neda sa to vygooglit. ale je to fakt super, treba aspon raz za mesiac. a samozrejeme vsetky tie masky a tak. ja mam melir uz dlhu dobu,pouzivam zehlicku a kadernicka ma vzdy pochvali,ze je vidno ze sa o vlasy staram
napíš na ivana1188@azet.sk