Ahojte poradi mi nikto som uz z toho nestastna :(...dala som sa odfarbit na blond aj si zehlim vlasy, mam kvalitnu zehlicku a pouzivam aj pripravky na zehlenie ale mam znicene vlasy a je to dost vidiet..chodim sa davat striht kazdy mesiac co s tym?
Co na znicene blond vlasy?
ahoooj moj_nazor-veľmi si ma potešila,a to som ani nedočítala celé.Jasné že to chcem a veľmi rada,ďakujem,si milá-napíš maila ak môžeš,podrobnosti tam.
Nathali - ja som to balenie tiez kupovala s nou napoly, lebo sa da kupit jedine cele balenie rovnakeho druhu, kde je 10ampul, tak sme si kazda kupili ine a poslala mi 5ks takych a 5ks takych. Tak mi este ostali 3ks colorcaretherapie a 3ks volumatherapie. Tak ak Ti staci pre vyskusanie 2 ampulky a potom ked tak to mozem objednat a mozme si to zasa rozratat, ze napoly,lebo ak bude chciet aj Peta, ostanu mi len dve, tak by som Vam to kludne rozratala, keby sme zobrali dalsie balenie potom, ak by ste boli spokojne, mne to je jedno. Pripadne ak chces aj to balenie, kde je sampon a balzam a tie serum 5xtubiciek, ako chces. Vsak skus si ak tak pohladat nejake info o tom, tie balicky sa tiez volaju napr. Matrix biolage volumatherapie, alebo colortherapie, potom je myslim hydratherapie atd. Tie ampulky sa volaju Matrix Biolage Cera repair pro4 (a su tie 4 druhy zasa). Ale ak chces okamzite nieco na tie vlasky, az ich zjemni, tie ampulky su fajn, ale ako tu niekto pisal, treba dlhodobo aplikovat nieco na tie vlasky, ja som fakt pol roka pouzivala ten sampon a balzam od kadernicky (kym sa mi neminul, potom sa mi do toho nechcelo hned investovat a az neskor som zistila, ze v zahranici to je lacnejsie) a pomohlo mi to, ale napr. si stale farbim vlasy do blond melirom a uz pouzivam obyc. sampony aj balzamy z drogerky (dove therapy) a k tomu tie ampulky raz za cas, ked to vlasky vyzaduju. Jasne, ze to nie je uplne to iste, ako po matrix biolage sampone aj balzame, ale nechce sa mi stale do toho tolko investovat, tak napr. pre mna, ked uz to nemam uplne akutne, su tie ampulky fakt vyhodne. Tak ak chces, napis mi pri dalsom prispevku pod meno email do tej kolonky, ja si ho pootm najdem a napisem Ti, potom mi posles cez email adresu, ak by si sa teda rozhodla pre to. Ale podla mna mas lepsie to najskor odskusat a potom uvidis, ci investovat, ci nie. Pa
moj_nazor-ja mám tiež riadne zničené-a neviem čo s nimi,a dala som si ostrihať,čo ma dosť mrzí,lebo som si chcela nechať dlhé-mám stále smolu,tie vlasy nikdy nebudem mať dlhé.Ja mám dosť suché,zničené.Už som sa radila aj v iných stránkach,ale neviem.Mám ich bez života.Ak by si mohla,ja by som mala záujem o tie ampulky od teba kúpiť.alebo by si mi to aj mohla ty zohnať od tej kamošky??,Ja viem,že je to trápne takto otravovať,ale ja už tiež neviem čo s nimi.Používam rôzne oleje,zábaly,a neviem čo s nimi.
Peťa, mne to posiela kamoška z UK, kde to kupuje normalne v kadernictve, ale je to tam ovela lacnejsie, vychadza to aj s postovnym cela ta sada na 36eur, u nas to vychadza okolo 50eur, teda ak nie je nejaka letna akcia.. Aj tie ampule tam zohnala, tie sa tu kupit vobec nedaju. Sadu mam len tu, co pouzivam ja, ale par tych ampul este mam, ale ja mam na farbene vlasy colortherapie a potom na objem - volumatherapie, ale su styri druhy, tieto mam ja, tak mozem Ti to ked tak predat trebars dve ampule, ked to mas akutne a mozes si ich dat raz za dva tyzdne, i ked normalne sa to ma davat raz za mesiac. mna to cele aj s postovnym stalo 33eur 10ampul, tak by som Ti mohla dat jednu za 3,3eura, aby si si to ked tak vyskusala. Alebo si to skus niekde zohnat no :( Alebo mozem dat kupit tej kamoske tu sadu, viac Ti fakt neviem poradit :(
Moj_nazor dakujem za radu a z akej stranky si to mozem objednat
petra89 este sa ,mozes dat osrihat na kratko :D
Ahoj, ja som mala tak znicene vlasy, lebo raz sla k inej kadernicke ako chodievam na melir a nechala mi to dlho, tak mi uplne tak odrovnala vlasy, ze mi na niektorych miestach vypadali cele hrste vlasov.. Vyreklamovala som to, vratili mi plnu sumu a cast navyse, ale vlasy uz boli znicene.. Vlasky mi potom zachranila kozmetika z ineho kadernictva - vola sa Matrix (je to o radu nizsia-lacnejsia rada pod Lorealom - ale tym z kadernictiev, nie z drogerky), predava sa len vo vybranych kadernictvach. Konkretne som mala sadu BIOLAGE - ta kozmetika je uplne z byliniek a je bez tych extra-chemickych sajrajtov ako v drogerke, ale fakt mi to vlasy dalo viditelne do poriadku. Je to sice financne drahsie, mna to vyslo vtedy sampon 250ml+250ml balzam+5 x 5ml serum na vlasy v takych tubickach (ale nie su to tie iste, co tu niekto spominal) a vyslo to na 50eur. Ale toto iste sa da objednat zo zahranicia za 36eur aj s postovnym. Pripadne ak mas nejaky svoj dobry samponik a balzam, tak staci, ak si kupis kvalitne serum-vyzivu na vlasky, to som tiez mala z Matrixu, bud su tie tubicky, kde ich je 5ks a pouziva sa jedna tyzdenne, ale ovela lepsie su take sklenene ampulky, aplikuje sa raz za mesiac, je to tiez Matrix Biolage, su az 4 druhy (objem, na farbene, atd). To sa aplikuje a zmyje po 10min. Je to zazrak pre vlasky, fakt, jediny problem je ten, ze sa to neda kupit, to Ti len moze ponuknut kadernicka pre aplikaciu v salone, ale nado mnou sa jedna zlutovala, ked videla tie moje vlasky a predala mi tu ampulku domov za 10eur. Potom som prisla na to, ze sa to da kupit v zahranici, tak mi to poslala kamoska a vyslo ma 10ampuliek 33eur, takze u nas je fakt vsetko zbytocne predrazene. Nerobim reklamu sebe, nei som ziadny dealer ani kadernicka, ktora to predava, ale ta kozmetika si to zasluzi, ona si robi vlastne reklamu sama. Takze bud si to zozen niekde v kadernictve, alebo si to kup cez net, to Ta vyjde lacnejsie, ale fakt som mala za chvilu dorastene krasne vlasky a mam teraz uzasnu kvalitku. Navyse Ti netreba vsetkych 10ampul, to je potom davka tak na 10mesiacov, staci Ti uplne tak 5 ampul napr., aby si to aspon pol roka pouzivala, potom si vlasky nespoznas. Aj tie samponiky boli fajn, len je to dost financne narocne, ale tak zasa ovela menej, ako to co tu bolo spominane za 200eur.. ehm :)
K znicenym vlasom len tolko- nezehlit, nefarbit, zdravo sa stravovat, casto podstrihavat, robit si pravidelne zabaly..jedine to ti pomoze. Nejaky jednorazovy zazrak neexistuje. Ak su vlasy raz farbene (najhorsie su zosvetlovace-cize blond) tak ti nepomoze ani svätena voda. Starat sa o vlasy je dlhy proces, nie raz si kupit ampulku a mam haro ako z reklamy..
Brazilsky keratin-davala som si to robit v aprili, stalo to 120eur (mam dlhe, huste vlasy) plus sampon a kondicioner à22euro. Vydrzalo to tak mesiac, tiez to nieje ziaden zazrak, ale dam si to este raz...stale lepsie, ako farbit ;-)
to mi vravela kadernicka ze to robi vraj je to na 4 mesiace a stoji to okolo 200eur tolko nie som ochotna investovat..neexistuje nic ine a ucinne?
teraz je na trhu taka novinka, vola sa to brazilsky keratin... ja ho neponukam, len aby si niekto nemyslel, ze si robim reklamu, ale je to skvela vec pre poskodene vlasy... skus vygooglit...