Som chorobne žiarliva ???

Príspevok v téme: Som chorobne žiarliva ???
zuza

Som zena v strednych rokoch, po ôsmich rokoch po rozvode som stretla muza, s ktorym si dobre rozumieme po vsetkych strankach, spolu pracujeme a zijeme 5 rokov v jednej domacnosti.Napriek tomu je tu jeden problem, s ktorym sa ja neviem vyrovnat. Moj priatel si po nociach dopisuje so zenami s iternetovych zoznamiek nasledne si s nimi vyvolava a pozyva ich na obedy a pod...Objavila som mu v pocitaci asi mesacnu konverzaciu s damou, ktora nemala ani tusenia, ze on vlastne zije so mnou. Ked som sa ho opytala, co to ma znamenat, povadal, ze to je len flirt, a to co robi je uplne normalne, a ziadnej inej zene taketo veci nevadia len mne pretoze som vraj chorobne ziarliva a mam sa liecit na psychyatrii.Pred dvoma tyzdnami, k nam volala klientka, ktora mala zaujem o nase sluzby.On s nou telefonoval nieco vyse hodiny otvorene s nou flirtoval a vobec mu nevadilo, ze to vsetko pocuvam aj ja. Medzi casom si s nou potykal,a od tej doby mila dama vyvolava kazdy den a vedie s nim hodinove telefonaty o nicom a to aj cez vikendy v neskorych vecernych hodinach.A aj to je podla neho normalne. Nenormalna som vraj len ja. Tak mi niekto, prosim poradte. Je toto normalne spravanie sa vo vztahu? Som chorobne ziarliva ak taketo nieco nedokazem akceptovat? Vopred Vam dakujem za radu.
Zuzana

chlap18

Vzťah nemôže byť založený na hriechu. Ty si cudzoložnica lebo si opustila svojho jediného manžela. Očakávaš že chlap ktorý žije s rozvedenou bude verný? Sodoma Gomora. Vráť sa k tomu, ktorý bude tvojím mužom kým vás smrť nerozdelí.

Innaska

Si chorobne hlupa ze este si s takym vobec nechapem take zeny co este aj prispevky pisu a nevedia si uvedomit co robia zle ze ostavaju s takymi chlapmi ..

Peter141

Ano, toto je normalne spravanie vo vstahu, zena visi na chlapovi existencne a on to vyuziva. Ved preco nie ak zena nic ine nevie len tlstnut na zadku a stazovat sa na neho za chrbtom po forach

siska

Ty by si bola schopná obetovať svoj život kôli takému hajzlovi?Sranduješ?!To,že máš dve dospelé deti neznamená,že si už neni ich matka a ťa nepotrebujú.Zvažuj slová Zuzana!
"Pre jedno kvítí slunce nesvítí"!!!!
Sama vravíš,že sa za tebou otáčajú mladší chlapi,čiže si pre nich príťažlivá.Tak načo zotrvávaš pri chlapovi pre ktorého nič neznamenáš?Definitívne musíte ísť od seba a uvidíš sama tú veľkú úlavu a časom aj veľkú chuť žiť iný,nový,lepší,krajší život.Chce to len čas na regeneráciu a načerpanie nových síl.Uvidíš aká bude z teba šťastná nová bytosť a keďže si aj pohľadná žena dlho sama nebudeš.A verím tomu,že už určite stretneš toho tvojho pravého.Niekedy je cesta za šťastím ťažká ale o to vzácnejšia a krásnejšia.Držím ti palce!!

Hanka

Zuzka, ty si narazila na strasneho hajzla. Ja tomu hovorim typicky chlap. Nie, vobec nie si chorobne ziarliva, praveze si az moc tolerantna. A tucna vobec nie si, praveze si chuducka a teda, pardon, ze to hovorim, ale na tvoj vek, to je uplne super, praveze by som sa bala, ci nie si az moc chuducka. Dufam, ze to zvladnes, nejak sa ho zbav, je to smejd a nestoji za to. Chod do toho tvrdo, ziadne servitky, proste ho vyraz, posli do kelu alebo daj na sud, len sa ho musis striast, lebo ta bude len stale vyuzivat a deptat.
Drzim palce.

lena

Ak s radami na tejto www nedokazes riesit vec sama, ak ti nepomozu rozhovory s niekym blizkym, zaplat si par sedeni u psychologa. Ja by som si hladala zenu. Mam pocit, ze psychologicka bude mat pre teba tu spravnu davku empatie.

zanocka72

ˇČute baby,ja si žijem šťastne v monogamnom vzťahu 12 .rok.Keby som ale mala smolu na takého "nešťastníka",ktorý pravdepodobne poriadne zakomplexovaný ničí vaše ego,asi by som ho veľmi nešetrila.Skús protizbraň,flirtuj a koketuj koľko ti hrdlo ráči a to najmä keď to bude počuť-a čo najodviazanejšie nech ho porazí.Prípadne si nájdi priateľa,keď to zvládneš aj milenca a čím mladší tým lepšie.a užívaj si života VEĎ SI KOČKA!!!A TO SI HOVOR STALE KEĎ SA UVIDIŠ V ZRKADLE!!-veď to je aj pravda.