posledne stadium rakoviny prsnika

ele

Pauli v pohode, potvrdila si prave to, co som si myslela ;) Slovo "kazdi" neexistuje, ale zase si o nieco mudrejsia, papa moja :))

watermelon

podla mna tam hrubky nie su urcite, je to vsetko spravne napisane v tom poslednom prispevku. a uz sa nedotahujte, minat energiu na nieco take neplodne, no tak.

janoo

tak ako alkoholik potrebuje svoju davku alkoholu, tak rakovina svoju davku jej urcenej potravy.nezalezi jej ci je to z masa, ovocia, surovej varenej zeleniny,alebo rastlinej potraviny, ktoru pojedame.kazda potrava sa sklada z rozneho zlozenia atomov.a ona vie ktory atom-molekula jej najviac chuti,a kde sa nachadza.
keko37-je mi to luto.bola to bojovnicka.vedela presne co jej rakovina ma strasne rada.napriek tomu boj prehrala.

pauli 73

ele, nečakala som nič, ja zvyčajne také veci prehliadam, pre mňa je toto len fórum a ver, že tu ma nemôže nikto nahnevať...tak ani ty sa nedaj vytáčať...ok beriem, negooglila si:)

ele

Nahnevalo ma to preto, ze to nebola pravda, akurat som sa venovala malemu a preto lebo posmievat si sa mi zacala ty, ako sa do hory vola... co si cakala?

pauli 73

jáj ele, len si zdvihni sebavedomie na úkor mňa, ja ti to doprajem lebo ja to nepotrebujem :))) a teraz sa lepšie cítiš? tak som rada:))) kludne sa ešte povyvyšuj...a zrejme som ťa veľmi tým googlom nahnevala ale aká náhoda, že som sa ti trafila do prezývky, však? no, nechcem byť off topic, tak prepáš ak na tvoje invektívy už nezareagujem ale ty sa kludne realizuj :)

ele

Pauli, hej to mi doslo:DD Este ze si to priznas, na case si nieco prestudovat zo zakladnej skoly :D Ale zase na druhej strane mi ten google inponuje, casto mi hovoria ze som ako chodiaci googel.. len ako by som si to mohla vyhladat, keby mi hned nenapadlo ze vsak praclovek nie je clovek, ani zdaleka..hm? A co ty, tebe ako hovoria? :D

pauli 73

watermelon ale ved o tom píšem, že to nie je o mäse ako takom ale ako sa tomaso spracováva a detto zelenina....ele, ak máš pocit, že som nevzdelaná tak sa ti čudujem, že vôbec reaguješ lebo vieš, ťažko je nevzdelanému vysvetlovať :P