Cital niekto z Vas tuto knihu? Co na nu hovorite??
Štíhla potvora
A co je na tej knihe zle??? ja sa podla nej stravujem a mne pride super dokonca mam aj druhe vidanie ktore som hned zhltla a snazim sa podla toho aj varit aj ked kokosovy olej sa tazko na slovensku zhana kedze niektore su iba na kozmetiku a ine na varenie ale ja som vdaka tej knihe schudla 12kil a vobec sa necitim hladna ani nic take a dokonca ani netrpim na to ze mam nieco obmedzene robili mi prednedavnom testy a som tiptop a moj organizmus neprotestuje :) dokonca aj priatelovy chutia recepty z tej knihy a nevie sa ich dojest a to bol zvyknuty na kaloricke bomby tak nvm nvm nesudte knihy pokial si ich samy neprecitate a nevyskusate!!!
Ja som túto knihu prednedávnom čítala a moje názory niesu ani negatívne ani pozitívne. Sú to názory dvoch žien, ktoré majú svoje telo dokonalé a chcú plným dámam poradiť ako rapídne rýchlo schudnúť. OK- berem to... ale jo-jo efekt je podľa mňa u 80 percent žien zaručený. Proste každý má svoje názory ale nemal by druhých presviečať, že ten ich je správny! Nech každý koná, ako uváži za hvodné... iba toľko
Ja som ju prečítala do polovice, potom som už nevládala - tá kniha je písaná otrasným štýlom a je naozaj vhodná akurát tak pre typické americké pipky s IQ 50 a životným cieľom stať sa celebritou. Už len ten názov hovorí za všetko - v angličtine je to "Skinny Bitch" a skinny vôbec neznamená štíhly, ale vyziabnutý, vychrtlý. To len naši prekladatelia to trochu zaonačili, aby ich hneď neobviňovali z nahovárania k anorexii.
Ak chceš čítať normálne knihy o chudnutí, tak nemusíš ani prejsť cez hranice - doktor Bukovský píše dobre o stravovaní (hoci so všetkými jeho názormi nesúhlasím), alebo Miro Veselý - Ako som schudol 35 kíl.
super takze sa poobzeram po inej knihe
No čo som čítala recenzie na túto knihu, tak sú v prevahe negatívne názory.. ..údajne písané na americký štýl + návod ako sa stať vegetariánom :-))
Osobne som ju nečítala a zrejme ani nebudem.. niečo na tých hodnoteniach asi bude..
beky19
perlorodka si pravdepodobne precitala len to jedno slovicko STIHLA .... a uz obvinovala urazala .......ach jaj baby baby
ale som i ja zvedava ake recenzie budu na tuto knihu a ci ju niekto cital
pervolka: no myslim ze to vobec nie je navod na anorexiu..vidno, ze ju necitala :D a nemusis reagovat ked nevies o co vlastne ide ...
Necitala som a ani nemienim. Je to dalsia skvela pomocka, ako pomoct mladym babam k anorexii. A este sa na tom opat niekto nabali, bez ohladu na to, ako znici psychiku a nedajboze zivot bab.