Štíhla potvora

Mesačný princ

Neviem síce o čom je tá knižka ale keďže som si prečítal pár reakcií usudzujem, že sa týka zvierat - ich bolesti a trápenia.

No kto z vás vie, že aj rastliny premýšľajú a cítia rovnako, ako zvieratá? Najskôr nikto. Takže by som sa nehral na niečo, čím nie ste a zamyslel sa.

Jesť rastliny znamená to isté, ako jesť zvieratá v ponímaní ich bolesti a vraždy.

kto si myslí, že to je blud, tak sa veľmi mýli.

Ak odtrhnenete list šalátu, tak je to presne to isté, ako keby ste zaživa odtrhli nohu nejakému zvieratku.

Takže teraz vyvstáva otázka. Kto je väčší sadista? Mäsožravci alebo tí ostatní?

Sonula5

Mam opacny nazor.... Toto je jedna uzastna kniha!!! Fantasticka skvelaaa bombovaaa perfektnaaa!! A ten kto po precitani nemal ziadne pocity zmenit sa zmenit sa k lepsiemu a prestat ublizovat nevinnym tvorom prestat jest hnusne hnijuce maso mrtvoly ktore sa bali trpeli a boli dopovane svinstavi hnusne zabite len pre vase blaho chutkam naozaj ma uz srdce z kamena a dakujem bohu zato ze nejsom taky zly clovek.. Ten kto nema rad zvierata neni dobry clovek a za tym si stojim..Stravujem sa podla nej som zdrava stihla a spokojna a nikdy som nebola viac stastna!!!verte televizi verte tomu co vam vyhovuje ale to co sa tam pise je pravda!!! A ty co to pochopili su ludia s iq nie naopak... A na jatkach aj na Svk sa to deje.... Ale zatvarajme oci pred pravdou toto ludia robia aj v inych veciach.. Skuste sa podla nej riadit a uvidite velke zmeny

SANDRA123456

Ahooojtee strašne chcem tuto knihu a ak ju mate niektora a už ju nepotrebujete kúpim si ju od vas.. v obchodoch ju už nikde nemaju dakujem =))moj mail je allurka5@gmail.com dakujeem

0001

jaj a keby to poriadne citate tak pochopite , ze toto neni priamo povedane navod pre tucne damy a slecny ako schudnut - toto neni o diete :-)

malo ludi je chapavych a emocionalne na vyssej urovni je mi to jasne

0001

ja som ju citala, a mam aj stihla potvora vari

necitala som teraz vsetky komenty, ale stacilo mi ich zopar a krutim hlavou ja, ako moze niekto po precitani tejto knihy take napisat, alebo ani po precitani, iba tak si to vyvodi uz z nazvu...
keby ste vy ludia /vacsina/ mali ako sa pise to IQ tak by ste sa zamysleli a prehodnotili velmi vela veci v zivote a vo svete vseobecne

to co sa tam pise nie su bludy ani ziadne vyplody, je to REALITA a keby mozem tak vam to tu este aj podciarknem!!!!!!!!

kikusssik

malachtika
ešte sa ťa chcem opýtať, či ten profesor na tej medicíne, mal aj nejaký diplom na výživu?
alebo sa iba učil potravinovú pyramídu?