Cital niekto z Vas tuto knihu? Co na nu hovorite??
Štíhla potvora
malachtika
pre teba absurdný argument "lebo chudák zvieratá" zakladáš na tom, že si sama na vlastné oči videla, ako zabíjajú zvieratá a ako sa ku nim chovajú (nemyslím tie biofarmy, kde skutočne sa o nich dobre starajú, ale tie podvodné biofarmy+veľkochovy)?
alebo preto, že tie hrôzy, ktoré spôsobujeme zvieratám nechceš vedieť ani o nich počuť?
pre tích, ktorí hneď odsudzujú knihu podľa názvu, nech si prečítajú info na stránke:
a-kniznica-zh.blogspot.sk
a taktiež video
ja som ju ešte nečítala, ale prečítam si ju. no osobne si myslím, že žiadnu knihu o výživu (či je to o všežravej strave, či inej) netreba brať ÚPLNE doslova! radšej brať s rezervou všetko, a vyskúšať na vlastnom tele, čo prospieva každému osobne.
malachitka, vcera vecer som tu knihu precitala, nasla som ju online na webe. uplne suhlasim, je to ten najhorsi brak aky som kedy videla, s otvorenymi ustami som citala vetu za vetou a myslela si co? to snad nie? cela kniha je napisana pre ludi bez IQ alebo co. nerozumiem, ako to mohol vydat nas vydavatel, este k tomu Ikar. s niektorymi vecami suhlasim, ale ako je to podane, to vobec nie. ja som vegetarian, s tym jedinym tam suhlasim, ale nie pre dovody ako to uvadzaju autorky. a ten sposob akym je to vsetko servirovane, na zaplakanie. a naozaj to nabadza k anorexii. trdenie, ze cim budete dlhsie drzat post, tym viac budete cista a lahka ma uplne dostal. zakaz predaja tohto hnoja!
dana660xz
Ja by som ich nikdy nevysadila, pretože bielkoviny sú základ potravy. Tá kniha je totálne vymývanie mozgov a privádza dievčatá /ženy k anorexii.
Len si zoberme jednu stať ,kde tie dve "super dokonalé" tvrdili,že jesť máme až vtedy,ked nám škvŕka v žalúdku a bolí nás hlava - že je znamenie toho,že chudneme. Prd makový,hlava človeka začne bolieť pretože sa mu zníži hladiny glukózy v krvi,preto sa odporúča jesť každé 3 hodiny a nie ako oni "odborníčky" odporúčajú. Zrýchli sa tak metabolizmus a nedochádza k ukladaniu tukov do zásoby.
Apropo, budem citovať vetu z knihy: "knihe sme dali titul štíhla potvora preto aby sme upútali pozornosť,nech sa dobre predáva. chceli sme aby si ju precitalo co najviac ludi a tizul štíhla potvora sa nam zdal najvhodnejši .
knihu idem akurat dnes kupit. avsak neda mi neragovat na vyjadrenie :
Je absurdné vysadiť z jedálnička mäso a mliečne výrobky,len z toho titulu - "lebo chudák zvieratá".
a z akeho titulu by si ich vysadila malachitka? co by teba presvedcilo? nehladajte prosim za touto otazkou ziadne rypanie ani nic podobne,, len ma zaujima nazor. dakujem
knizka a film sa predsa neda zrovnavat. ale ked nerad citas, skoda, nemam ziadnu radu ako nato :)
Čítala som ju, takisto som ju dala "preštudovať" jednému profesorovi na medicíne a sám mi povedal,že to treba brať s rezervou.
Je absurdné vysadiť z jedálnička mäso a mliečne výrobky,len z toho titulu - "lebo chudák zvieratá".
Kniha mi prišla ako totálne vymývanie mozgov,to už aby človek fungoval na rastlinných klíčkoch a vode, aj to nie obyčajnej.
Normálny človek si na to vie sprvaiť svoj názor a zobrať si z nej niečo užitočné,ak tam aj niečo také bolo.
lost :D:D ozaj dobry dovod. ved ich je na svete take nespocetne mnozstvo, urcite by si nasiel nejaku ktora ulahodi aj tebe