Ahojte.Potrebujem poradit.Uz tyzden mam kutik na ustach...Neviem,ako sa ho zbavit.Poznate nieco ucinne?Dakujem...
Ako sa zbaviť kútika na ústach?
Staci na noc potriet zubnou pastou, trosku bude stipat, ale to prezijes,ak sa bude stale vracat, skus B komplex.
Najlepšie zaberá a ja mám stým aj veľmi dobrú skúsenosť mastička z lekárne aj bez predpisu Fungicidín. Raz do mesiaca je dobré si kútiky úst pretrieť aj preventívne.Teda tí ktorým sa to zvykne častejšie robiť.
100 percent zaberie Baneocin mast - na predpis, alebo zinkova mast - aj bez predpisu
Moja babka to riešila nejak tak, že si poslinila kútik goliera a potom si s tým tie kútiky vytrela. Nejak tak, ja si to nepamätám. Kútiky prichádzajú a odchádzajú, preto to nejako neriešim.
Len pre srandu: moja babka videla ako jej susedka močí na paradajky, aby nedostali z očí - ha, ha. A vraj moč funguje aj na z oči. Tak keď nejaké dostanem, kto by sa chcel na mňa vymočiť?:DDD
Fungicidin, bývajú to plesne. Zmizne ti to za dva dni.
mne usny maz pomohol aj na herpes ;)
Shalala
ak si skúšala aj zinkovú mastičku (ktorá mne vždy zaberie), tak vyskúšaj vymeniť zubnú pastu. Tiež som raz mala problém s kútikmi a nechceli zmiznúť a pak som prišla na to, že ich mám z novej zubnej pasty...
mne zabera potriet propolis. tinkturou a hned zatym mastou Elocom...do rana je fuc....
odporúčam čajovníkový olej od australian bodycare , tea tree oil:) + b complex :) pomáha to:) ..