Zase raz - problémy vo vzťahu.

Príspevok v téme: Zase raz - problémy vo vzťahu.
regyna

Viem, že podobných tém je tu asi viac. Ale chcem sa len vykecať a možno počuť nestranný názor.
Vzťah sa nám tak pekne vyvíjal, bolo nám fajn. A asi som to celé pokazila ja. Nechcela som ešte, aby sme spolu začali spávať.Prišlo mi to po necelých troch mesiacoch zavčasu. Raz som už zažila taký vzťah,čo bol len o sexe a nechcela som znova. Priateľ to rešpektoval zo začiatku, ale naposledy mi vytkol, že sú to výhovorky. Ja som mu na oplátku zase vytkla, že niekdy sa mi neozve aj týždeň a potom, keď sme spolu, tak chce odo mňa toto. Len teraz je to po tom rozhovore akési iné, akoby sme nevedeli, o čom sa baviť, je tam nejaký odstup. Neviem, či by nebolo lepšie to ukončiť, ako jeden druhého trápiť a navzájom si niečo vyčítať.

jajka001_

suhlas. ked sa ti tyzden ani neozve, ma zaujem len o sex. je to vidiet aj na tom natlaku a ignorovanie tvojich nazorov. vydiera ta. snazi sa ti vsugerovat ze je chyba na tvojej strane. nie je to tak. je to sebec a snazi sa ta vyuzit. zrejme ani moc chytry nie je pretoze keby sa trochu posnazil, tak by to svoje dosiahol. on vsak ide na to uplne primitivnom stylom - das - nedas

kajka01

tak tak...ked sa tyzden neozve nechybas a z toho vyplyva, ze ta nemoze mat skutocne rad..a teda ide mu len o to fyzicke

jaanna

bude lepsie,ked sa s nim hned rozides...on...pozera iba na svoje pudy...a ak sa k tomu tyzden neozval....Nie je to z jeho strany ozajstna laska-chce Ta iba vyuzit-skusit,ako "to " Vam pojde.....Nevahaj....ukonci vztah a basta-ak Ta ma ozaj rad,tak sa vrati...Ktovie,ci v tomto tyzdni,co sa neozval-si neuzival s inou...

usiko

Regyna,

kazdy z bab, co ti tu pisali nazor ma svoju pravdu. Ku vztahu patri sex, ale aj dovera a pocit, ze ten druhy ta respektuje, aj tvoje pocity a nazory.....a toto vy nemate, jemu ide o sex a tebe o nieco viac.....

...ja si nemyslim, ze by si mala ostat s clovekom, ktory sa k tebe takto sprava a nerespektuje tvoje zelania, nemozes predsa s nieky spat poprvy raz ako ze na rychlovku...ty by si sa sama sebe nehnusila? ja ano......tento clovek, ktory sa ti tyzden neozve, ta skutocne podla mna nemiluje, nechybas mu...a to by si mala vziat do uvahy.....

aja 7

Už mi napadlo len to, že píšeš, že sa poznáte 3 mesiace a nemožno hovoriť o nejakej hĺbke citov...tak ja som sa s mojím mužom spoznala cez net, písali sme si 5 týždňov,totiž boli sme od seba 350 km potom sme sa stretli a odvtedy sme spolu, máme krásnu dcéru a čakáme ďalšie bábätko.
Iste vyskytli sa za ten čas aj problémy, ale za tých 5 týždňov, čo sme sa rozprávali len cez skype sme sa spoznali tak, že keď sme sa stretli zoči- voči všetko bolo absolútne prirodzené. A hneď sme sa aj milovali a nikto z nás to neľutoval, alebo neriešil, že či to je skoro, alebo treba na niečo čakať.
Chcem tým povedať, že aj za 3 mesiace, aj za 5 týždňov sa dá vytvoriť silný citový vzťah. A ja si myslím, že vy takýto citový vzťah nemáte, sorry za úprimnosť, nechcem ťa deptať.

aja 7

Ako som už písala, ja tiež viem, že ku životu zdravého človeka patrí sex. Ale nepáči sa mi spôsob, akým ho od Teba chce.
Dám Ti na zamyslenie jeden môj poznatok: Sú aj iní muži, ktorí majú radi sex- resp. je málo mužov, ktorí ho nemajú radi...,ale sú muži, ktorí ohľaduplne čakajú, a tiež im to môže chýbať, než ku tomu vyzrie a chce to aj ich partnerka- a nezáleží ako dlho jej to trvá a potom sú muži, ktorí takpovediac tlačia na pílu ako ten tvoj.
Nemyslím si, že je táto Tvoja dilema je hlúposť..naopak tu vidím Váš možno prvý zásadný rozpor...ale zváž si to sama.

Ja mám rada sex, nikdy som nepočítala dni, kedy by som už mala, alebo nemala sa milovať, naopak možno to bolo z mojej strany aj veľmi rýchlo niekedy,som škorpión a keď chcem, tak chcem, aj keby som toho muža mala znásilniť, ale poviem Ti, že keby takto na mňa niekto šiel tak má smolu. Ale opakujem riaď sa svojou intuíciou. Myslím si, ale ze intuícia ti radí dobre, že váhaš..asi každá žena, ktorú poznám by váhala, lebo mne tam nejako vo vzťahu k Tebe chýba úcta a ohľaduplnosť a naopak cítim tam z tvojho priateľa egoizmus a nepochopenie.

regyna

Aja....
...."hlúposti" ...to som myslela, tak, že by som nechcela, aby to skončilo pri prvom probléme, ktorý sa vyskytol....lebo doteraz sme sa na všetkom nejak dohodli....
...viem, že jeho postoj nie je správny, ale neverím zase, že by sa to nedalo nejako rozumne vyriešiť....povedal, že nechce z toho vyvádzať hneď závery, ale....jeho názor je jednoducho taký, že on ako chlap to potrebuje a zdá sa mu, že ja sa vyhováram

Anita11

regyna-
Ak ti záleží na tom vzťahu, tak si nemyslím, že to vystihuje táto tvoja veta:
.....nechcela by som, aby to skončilo kvôli takej hlúposti...

hlúposti??????????, Si jeho priateľka - láska?? , alebo si len objekt na jeho sexuálne potreby???????
Z jeho strany je to skor vydieranie ako láska.

Najčítanejšie články