Nechodí tu niekto na Všmu-vysoka škol muzických umení...:) chchem byt herecka a tak sa chcem poinformovať ake to tam je a či ešte nepoznáte inú lepsiu herecku skolu ??
Chodí niekto na Všmu alebo DAMU?
Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com
Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk
A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk
malalavra: Ako sa v prospekte pre talentové prijímacie skúšky na bakalársky študijný program herectvo píše: "...ide o všeobecné dispozície a nie o mieru dokonalosti ich používania."
Ja som teraz druháčka na gymnáziu a tiež sa chystám aspoň to skúsiť.
Radšej sa pripravuj už teraz. Počula som, že ľahké to nie je, ale predsa za všetkým šťastím v živote je veľká drina. :-)
Držím ti palce.
lioness .. si dobry idio/ka .. chces ju dostat do kolien zeby nesla ?? sa spamataj .. vies kolko hercov sa tam dostalo a nemalo ziadne skoly ?? len ten talen a makali na sebe predtou skuskou .. beru tam kazdy rok takeho koho potrebuju .. nepoznas to tam koniec .. akurat ty sa tu strapnujes .. urcite ty si nieco nedokazal v zivote a teraz chces aby to nedokazal nikto ... lenze aj ked spadnes na usta musis bojovat dalej .. aj ked sa strapnis musis ist dalej ak si zatym ides .. inac hovno dosiahnes ... drzim palce vsetkym ktory chcu ist na vsmu .. urcite sa neodradzajte hovnami ktore vam nieco take vravia ze to nedate .. preco by ste to nedali ?? len zacnite makat a to oni chcu vidiet na tej skole ze bojujete a ze makate!
robIť... !!!!!!!!!! takto ťa na VŠMU fakt nezoberú...
jasminkaaa: a ze to ked si ty bola robyť skusky na VSMU kolko bodov si získala ?
monis21: velmi pekne dakujem :) a aj ty chceš byť hercom ? pojdeš na VSMU ?
Nedá mi nekomentovať tieto príspevky. Hrávam v amatérskom divadle, pár ľudí, ktorí máme radi divadlo a divadelné umenie. Nič svetoborné a presne pred troma rokmi, mi jeden môj "herec - kolega" oznámil, že ide skúsiť na VŠMU. Žiadna veľká príprava, nijaké skúsenosti, dokonca mu bolo povedané, že pre svoje šušlanie sa na VŠMU nikdy nedostane. Dnes sú tomu už tri roky, čo študuje herectvo, videlo som ho v SND, usmieval sa na mňa z televíznej obrazovky a všetkým nám naokolo dokázal, že všetko sa dá, len treba si za tým ísť, vyskúšať to, možno aj padnúť na hubu poriadne, ale nevzdávať to. Milá Malavara, budem Ti držať palce, aby to pre Teba bola výborná skúsenosť. Nedaj sa odradiť. Nikým a ničím :-D
teraz ked uz vie co nato treba moze sa tomu zacat hned venovat. a nezavidte jej tu cielavedomost, ti co xcu nieco dokazat aj to väcsinou dokazu ;)
lioness_01: ale sak ok , ja to len chcem skúsit :)
malalarva, nehovorím, že si ešte veeeeeľmi mladá... ? za tie tri roky čo stráviš na SŠ by si sa mala radšej zamyslieť nad tým, čo iné by ťa robilo šťastnou...