Ahojte, po pôrode som celá pozašívaná, je to hrozná bolesť. Neviete mi niečo poradiť aby to tak nebolelo a rýchlejšie sa hojilo ?
hojenie rany po pôrode
Aj som si myslela, ze to bude tak. Objednala som si sice iba dve, tak snad mi to bude stacit:) Uz sa nam to blizi, uz mam vsetko pobalene, ak by ma to chytilo o nieco skor:):)
Super, to som rada :)
ivanka to bolo samozrejme, ze som si ich hned naklikala, aby som si vsetko o nich precitala:):)
ano mirka, pokojne ju mozes mat aj niekolko hodin, kym ti je prijemna a chladi. ked sa zohreje alebo zvlhne, jednoducho ju vymen za novu.
Ved si ich pozri este na internete hricka ale z vlastnych skusenosti mozem potvrdit, ze su velmi dobre a ucinne
Dakujem za odpoved, aj som si myslela, ze to tak bude lebo som si o nich citala ale nebolo mi jasne, ci aj v porodnici musia byt. Verim, ze natrafim na ochotne sestricky, ktore mi to budu chciet doniest lebo vies ake su niektore sestricky:/:/ A este ma napadla jedna otazka, ako dlho mozem mat potom tu vlozku? Cely den, ci?
a planujes este rodit Amalias?:D kolko mas deticiek?
mirka ano, musia byt v chladnicke alebo mraznicke ale myslim, ze by to nemal byt problem, ked poprosis sestricky, nech ti to tam daju a ked porodis, tak ti ich donesu
Baby a oni musia byt nonstop v chladnicke alebo mraznicke, aj v porodnici??
to je pravda Zuzka, to si pekne napisala;-) jasne, ze som ich pozerala, ja musim vediet o vsetko:-D a super, pacia sa mi, ked budem este raz rodit, tak si ich urcite poriesim:-) ak to teda niekedy este pride:-D
bolo to narocne ale clovek casom na to zabudne a uz ma v pamati len tie pekne spomienky, na tu bolest clovek casom zabudne. kludne by som isla do toho znovu, keby mam este na to vek:D:D pozerala si ich? co na ne hovoris?