Ahojte, po pôrode som celá pozašívaná, je to hrozná bolesť. Neviete mi niečo poradiť aby to tak nebolelo a rýchlejšie sa hojilo ?
hojenie rany po pôrode
Ano chcela by som ak nenastanu ziadne komplikacie. Tiez si prirodzene rodila?
Baby máte niektorá skúsenosť s tými popôrodnými chladivými vložkami od lansinoh? Sú ozaj také dobré? O dva mesiace ma čaká pôrod a rada by som si zobrala niečo, čo mi pomôže, uľaví od bolesti aby som čím skôr bola fit..
tak to mas momentalne to najhorsie posledne obdobie, nezavidim ale neboj, rychlo to prejde a cochvila sa budes tesit z malickeho, ked ho uz budes drzat v naruci :) a ides prirodzene rodit? ja uz mam za sebou dva porody :)
Presne o mesiac, 6.8. mam predpokladany termin ale modlim sa, aby to kludne bolo o nejaky tyzden skor, nakolko je maly dost velky, teda aspon tak tvrdi doktor
A kedy mas termin??
Jooj ani nehovor, uz by som to mala najradsej za sebou, normalne sa uz tesim na ochladenie, lebo je to riadne narocne tento posledny tyzden ked su take horucavy:/
Držím palce Mirka, nech to všetko dobre dopadne a verím ti, že chceš ísť aj skôr, veď v takomto teple to musí byť hrozné s takým veľkým bruškom. Pamätám si, keď som bola už pár dni pred pôrodom aké to bolo náročné a to som pritom rodila v novembri
Aj som si myslela, ze to bude tak. Objednala som si sice iba dve, tak snad mi to bude stacit:) Uz sa nam to blizi, uz mam vsetko pobalene, ak by ma to chytilo o nieco skor:):)
Super, to som rada :)
ivanka to bolo samozrejme, ze som si ich hned naklikala, aby som si vsetko o nich precitala:):)