Ahojte, po pôrode som celá pozašívaná, je to hrozná bolesť. Neviete mi niečo poradiť aby to tak nebolelo a rýchlejšie sa hojilo ?
hojenie rany po pôrode
- to sa vôbec nečudujem, teraz čo mám kamošky a boli tehotné tak všetky išli o dva-tri týždne skôr rodiť.. ale veď to ti z netu rýchlo príde...
Super baby, tak to ste ma upokojili a idem ich teda objednať, nech ich mám doma ak by ma to chytilo o niečo skôr, lebo vyzerá to už všelijako :D
@janxia nie, vobec nemali s tym problem, mala som velmi ochotne sestricky
- záleží, na aké sestričky natrafíš ale osobne si myslím, že by s takýmito vecami nemali mať problém. veď keď nevedia nemocnice a gynekológie poskytnúť niečo také po pôrode, tak nemôžu byť proti, keď si to sama rodička sama donesie, no nie??
Ďakujem Monika za radu a ešte sa ťa môžem opýtať, sestričky nemali problém ti ich uskladniť do chladničky/mrazničky??
@janxia minuly rok som rodila a zobrala som si ich do porodnice a mozem potvrdit, ze mi velmi pomohli. tiez som ich tam brala len tak, ze vsak uvidim, no napokon som bola rada, ze som ich tam mala lebo fakt to, ze chladili mi velmi pomohlo sa zotavit a nepocitovala som az taku bolest.
Ano chcela by som ak nenastanu ziadne komplikacie. Tiez si prirodzene rodila?
Baby máte niektorá skúsenosť s tými popôrodnými chladivými vložkami od lansinoh? Sú ozaj také dobré? O dva mesiace ma čaká pôrod a rada by som si zobrala niečo, čo mi pomôže, uľaví od bolesti aby som čím skôr bola fit..
tak to mas momentalne to najhorsie posledne obdobie, nezavidim ale neboj, rychlo to prejde a cochvila sa budes tesit z malickeho, ked ho uz budes drzat v naruci :) a ides prirodzene rodit? ja uz mam za sebou dva porody :)
Presne o mesiac, 6.8. mam predpokladany termin ale modlim sa, aby to kludne bolo o nejaky tyzden skor, nakolko je maly dost velky, teda aspon tak tvrdi doktor