hojenie rany po pôrode

miruska01

Jooj ani nehovor, uz by som to mala najradsej za sebou, normalne sa uz tesim na ochladenie, lebo je to riadne narocne tento posledny tyzden ked su take horucavy:/

jesenikovael

Držím palce Mirka, nech to všetko dobre dopadne a verím ti, že chceš ísť aj skôr, veď v takomto teple to musí byť hrozné s takým veľkým bruškom. Pamätám si, keď som bola už pár dni pred pôrodom aké to bolo náročné a to som pritom rodila v novembri

miruska01

Aj som si myslela, ze to bude tak. Objednala som si sice iba dve, tak snad mi to bude stacit:) Uz sa nam to blizi, uz mam vsetko pobalene, ak by ma to chytilo o nieco skor:):)

ZuZaNa157

ano mirka, pokojne ju mozes mat aj niekolko hodin, kym ti je prijemna a chladi. ked sa zohreje alebo zvlhne, jednoducho ju vymen za novu.

miruska01

Dakujem za odpoved, aj som si myslela, ze to tak bude lebo som si o nich citala ale nebolo mi jasne, ci aj v porodnici musia byt. Verim, ze natrafim na ochotne sestricky, ktore mi to budu chciet doniest lebo vies ake su niektore sestricky:/:/ A este ma napadla jedna otazka, ako dlho mozem mat potom tu vlozku? Cely den, ci?

ZuZaNa157

a planujes este rodit Amalias?:D kolko mas deticiek?

mirka ano, musia byt v chladnicke alebo mraznicke ale myslim, ze by to nemal byt problem, ked poprosis sestricky, nech ti to tam daju a ked porodis, tak ti ich donesu