Ake botasky ?

Príspevok v téme: Ake botasky ?
lost

Asi je cas prestat nosit cizmy :D

Ale neviem kde/ake kupit..

95% svojho zivota som fical (kracal) na 10eur made in china. potom som si skusil taky "ulet" za 100e zlacnene z 130r, tusim tie 3pasiky, ale nie som si isty. prekvapivo vydrzali az 3/4 roka, ale ze boli na nosenie v hale som si vsimol az doma :) (diera na spodku boty), cize vydrzali 2-3x viac ako tie cinske.. (nic moc)..

Cize hladam maximalnu kvalitu, cital som celkom dost nazorov ze dne su kazde vyrobene tak aby sa pokazili za 1-2 roky.. Comu aj verim, pochopitelne.. Money talks..

Kolko chodim?
2km + 3km ak idem "von" (hold dedina).. krat 2-3 krat tyzdenne.. to je 60-100km mesacne.

kazda sa znicila prave tak ze sa vysuchala vnutorna cast kde mam pätu a potom z toho len vznikaju tie odtlaky alebo co :)

proste su smejdy :D

Asi potom bude lepsie diverzifikovat a pouzivat dva pary :D

kazdopadne, davat 100eur za tie Made in whatever alá znackove Sold in Aupark ktore sa rozpadnu za rok, je trosku nad moj zivotny styl.

Rozmyslal som ci nie je jendoduchsie skocit niekam do okolitych statov.. Wien? Madarsko? Budapest? Pariz? NY? .. :D zevraj sa tam nakupuje lepsie, ale nemam skusenosti..

Ake mate skusenosti ? :)

Miska1728

určite si skúste objednať botasky z footshop.Sk je to asi najlepšia stránka s topánkami všeho druhu. A ked vám možem odporučiť skúste si uplatniť aj -odkaz odstránený-

Miska1728

určite si skúste objednať botasky z footshop.Sk je to asi najlepšia stránka s topánkami všeho druhu. A ked vám možem odporučiť skúste si uplatniť aj -odkaz odstránený-

lost

Na nike zatial sama chvala :)
ta koza by mohla vydrzat urcite viac ako nejaka addiddas latka.. (ta znacka sa mi uz nepaci, je to sracka (grr))..
na tennis mozno skusim Babola (udajne so good, ale to povedala predavacka v tom obchode, tak neviem :D )
Musim skusit nike, len nie je cas :D

levanderka

no ja mam napriklad lakovane nike botasky. je to lakovana koza, neviem opisat :) take lakovky a musim povedat, ze mi drzia uz druhy rok, bez skrabanca, bez rozlepenia, bez osuchania, su pohodlne, ortopedicke a nosim si ich v zime aj v lete aj v dazdi aj v snehu :D a stali 90 eur ale z velkoskladu, mozno z predajne by to bolo takych 100-120 az mozno, neviem :) inac samozrejme v lete nosim sandale v zime cizmy ale sem tam aj botasky.a pred tym som mala rebook a katastrofa, rozlepili sa mi vpredu. viac si nepatama, ze co som nosila :) asi z daichmanu ale tiez bieda.

lost

ma niekto skusenosti s asics.as ?

v cr 200 eur, u nas tipuem 250 eur, v usa maju za 120 eur, one way ticket :D

ale pocul som ze su kvalitne, hmmm

lost

mate59, no 1000km je uz slusny vykon, to je tak 1 rok intenzivneho chodenia, alebo 2 polroky :)

Chodi sa v nich dobre, urcite lepsie ako v tych co som mal predtym, sice boli lacnejsie, ale tvrdo sa v nich 'dopadalo", diky :)

mate59

zvolil si dobre.V nich sa ti noha nespotí.
Na behanie také topánky vydržia čo sa týka správneho odpruženia asi 1000 km.To ale nie je životnosť,tá by mala byť dlhšia,záleží akým štýlom chodíš.Tak nech sa ti v nich medzi Modrou a Pezinkom dobre chodí.