Ake botasky ?

Príspevok v téme: Ake botasky ?
lost

Asi je cas prestat nosit cizmy :D

Ale neviem kde/ake kupit..

95% svojho zivota som fical (kracal) na 10eur made in china. potom som si skusil taky "ulet" za 100e zlacnene z 130r, tusim tie 3pasiky, ale nie som si isty. prekvapivo vydrzali az 3/4 roka, ale ze boli na nosenie v hale som si vsimol az doma :) (diera na spodku boty), cize vydrzali 2-3x viac ako tie cinske.. (nic moc)..

Cize hladam maximalnu kvalitu, cital som celkom dost nazorov ze dne su kazde vyrobene tak aby sa pokazili za 1-2 roky.. Comu aj verim, pochopitelne.. Money talks..

Kolko chodim?
2km + 3km ak idem "von" (hold dedina).. krat 2-3 krat tyzdenne.. to je 60-100km mesacne.

kazda sa znicila prave tak ze sa vysuchala vnutorna cast kde mam pätu a potom z toho len vznikaju tie odtlaky alebo co :)

proste su smejdy :D

Asi potom bude lepsie diverzifikovat a pouzivat dva pary :D

kazdopadne, davat 100eur za tie Made in whatever alá znackove Sold in Aupark ktore sa rozpadnu za rok, je trosku nad moj zivotny styl.

Rozmyslal som ci nie je jendoduchsie skocit niekam do okolitych statov.. Wien? Madarsko? Budapest? Pariz? NY? .. :D zevraj sa tam nakupuje lepsie, ale nemam skusenosti..

Ake mate skusenosti ? :)

lost

www.adidasshop.sk

Ake makkucke :)

Som zvedavy ci z toho budu aj otlaky na päte :D ale ak nie tak to stalo za to :D

ale v poluse stali 120eur, ..

sice bezecke, ale predavac hovoril ze nieco vydrzia, tak som velmi zvedavy :D

ale prijemne do nich fuka, ak fuka vietor :) dobra vecicka..

To bolo snad prvy krat co ma predavac dobrovolne a bez otazky opravil pri vybere, pretoze najskor som siahol po takych "zimnych" nepremokavych.. (vzyerali robusnejsie).. za to mu musim dat plusko :)

uz len testovat :)

A diky aj vam vsetkym za rady ;)

millli11

Ja mam Nike, znackove a som spokojna. Drzia mi uz skoro 5 rokov. Nosim ich priblizne od aprila do oktobra, v lete ich este striedam so sandalami. Za den prejdem v priemere minimalne 5 km. Mala som vsak aj napodobeniny Nike a tie mi vydrzali rok. Pritom som ich tiez striedala v lete so sandalami a v zime som mala cizmy. Poradim ti, radsej znackove, ale uz skor vydrzia, ale prave znackove v normalnej predajni. Pocula som vsak od znamej, ze si kupila nejake topanky a vydrzali jej len par tyzdnov, hoci boli znackove a kupene v znackovej predajni.

uilf

som si spomenul ako tu citam tie prispevky teraz co mam adidasy, v zime som sa v nich brodil po snehu a to niekolko krat, boli kompletne mokre ale to tam natieklo zvrchu, ten material mobec nepretiekol, to ma prekvapilo, no proste dost krat boli v snehu a to mam namysli dost natvrdo v tom snehu a stale drzia v poho, len maju trosku pooskierany predok ale to je taky tvar topani, ze tomu sa asi neda zabranit

lost

a ono pravdupovediac ta "moda" sa vlecie sem 1, 3 az 5 rokov niekedy z blizkeho Talianska napriklad... takze slovaci vedia prt makovy o mode ;)

ale iste je lepsie mat 5 (alebo vseobecne viac topanok, viac ako 1 na vsetko), lebo som niekde cital ze ten material si potrebuje "oddychnut" - neviem co je na tom pravdy, avsak celkom by to mohlo davat zmysel :)

lost

adidaska
k tej mode.. no mas z casti pravdu, ale ked si vezmes, co je lepsie?

1. drzat sa mody za kazdu cenu, aj za cenu nepohodlia, len aby som vyzeral v ociach ludi "in"

alebo

2. mat maximalne pohodlie a nosit to co je najpohodlnejsie bez ohladu na vyzor a nemodnost a "out" a podobne, a kaslat na to kto co hovori?

sice oba su extremy a lepsie je asi nieco medzi, ale ked uz, tak by som sa priklonil k 2. pretoze:

"Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi."
- ukradnuty citat z ineho fora... :)