Aj keby traktory padali

t333

hahahaaa, ja sa z vas poserem...
nech sme DO LETA fit :DD
leto uz zacalo v podstate. vidim, ze tu sa schadzaju baby, ktore sa vzdy sapamataju az ked zacne byt vonku teplo a vtedy im zapne, ze a blizi leto :)
na to treba mysliet minimalne vo februari, ak nie cely rok ;)

karotkaa

neda mi nezapojit sa do tejto debaty :)) Ak chcete schudnut, nestaci sa len hybat, ale aj zmenit stravu. Niekde som citala, ze zo 70 % ma nasa zivotosprava vplyv na chudnutie. Mne sa od januara z cca 66 kg podarilo zhodit k dnesnemu dnu na 58 kg. Cvicila som 3x do tyzdna - orbitrek cca 60 min + 20 min nejake tie brusaky, posilovacky. V jedle som sa nijako neobmedzovala. Pila som vela vody, dopriala som si aj sladke (vacsinou doobeda). Zaklad vsak je, aby ste na veceru namiesto sacharidov papali bielkoviny.Mozno sa vam to zda hlupe, mne sa to zdalo tiez ... ale teraz, ked vidim na sebe vysledky, viem, ze mi to pomohlo. Co je vhodne jest na veceru ? Napr. tuniak vo vlastnej stave, cottage cheese, nizkotucny tvaroh, tofu syr, zeleninu, pripadne nejake ovocie, bielko, kuracie alebo morcacie maso ... Drzim vam prsty :))

elie

no ja zacnem cvicit aj tie brusaky no len leto sa tak rychlo blizi a mne sa zatial vobec nedari schudnut hlavne to brucho a boky ja ked si obleciem rifle tha mi trci sadlo von:((((

natálka25

dobre no tak zumba je tanec. A je fakt dobrý na chudnutie, ja to tiež tancujem každý deň. Aj z brucha ide dole. takže stačí si stiahnut pesnicky. a kilečkááá pojdú dole.

slobodnaa

zumba je tanec, nie cvičenie, aj keď mnohí ho tak propagujú. Pri tanci síce zapájaš všetky svaly ale keď chceš zhodiť sadlo z brucha tam ti pomôže iba úprava stravy a brušáky.

elie

natalka25 neviem, sice co je zumba ale tanec ma bavy tak dufam ked budem len tak poskakovat ze nieco zhodim:))) no skvor schcem spevnit hlavne brucho

elie

no len sa mi nepaci moja postava a tym cvicenim nefim ci to stihnem do leta a to moje stravonie nie je boh vie co no skusam to zmenit.

elie

uhlie ani keby traktory padali neostanem tucna:D:D ja si nemyslim ze som tucna nechcem chudnut len trba zacat cvicit