Tak konecne som sa odhodlala........ ziadne od zajtra..... pekne od dnes ...... treba zhodit kilecka, nech sme do leta fit (v mojom pripade teda najskor do toho dalsieho :D :D :D )....... pridate sa niekto??? mozme sa podporovat.......
Aj keby traktory padali
boze baby, reci typu hanbim sa ist do plaviek ? s vasou vahou?naco idete do temy o chudnuti ked vam chudnut netreba. staci si vyjst na korcule na bycikelm urobit par brusakov a je to a nie toto tu, ze chudnut, chudnutim vam este viac ovisne koza. ja mat vasu vahu, skacem do nebies:D zacala som ,,chudnut,, teda iba som upravila cas kedy som jedla, najprv somschudla a potom pribrala :D tak som zacala jest tak ako pred tym, schudla som a mam tak isto ako ked som zacala s niecim.strasne. radsej na byciklik :)
Urcite sa ti to nepodari a zostanes pekne tucnucka.
no ja sa rada pridam k vam moja vyska je 160cm no presnu vahu vam nepoviem asi 49kg nie som nejako extra tucna no potrebujem spevnit postavu hlavne brucho az sa hanbim obliect plavky chcem svoju postavu spred roka...zajtra idem sa opalovat az sa hanbim ist do plaviek.
Čauky, jasan ja môžem ísť kludne s tebou do toho, už dlhšie hľadám spojenca v chudnutí :D Ako povedala papanica, hoď sem váhu, výšku aj cieľ. Môj cieľ je do leta schudnúť 3 - 4 kilá. Momentálna váha 52 ale som dosť nízka - len 161 cm. Pred rokom som mala 47 a cítia som sa perfektne, ale ani neviem ako som to všetko nabrala späť....
tak daj nejaku hmotnost...vysku...ciel.. a predstavy ako to chces uskutocnit... a ja ti budem fandit:)