Velmi chcem byť herečka ale....

Príspevok v téme: Velmi chcem byť herečka ale....
malalarva

....proste neviem ako začať. Bývam v zapadakove pri Michalovciach a idem na strednu buduci rok na gympl... Mojím snom je už od malicka stat sa hereckou ...myslím že aj mám na to ale neviem ako začať ... Chcela by som isť na VSMU ale neviem ako to tam chodí a či prímaju aj ludí z Gympla ci proste neberu odlad na to z akej skoly som.. nema tu niekto s VSMU skusenosti ? Dakujem ..alebo poradte mi ako mám začať a ked aj vy mate taky problem rada pokecam staci poziadat o e-mail :)

milusca

Ak chces byt herecka, nemusis na to studovat, vacsina naj hercov v zivote nechodila na "herecku" vysku. Ani Hemingway nestudoval zurnalistiku... Ak si chcela byt hereckou, uz od mala ta rodicia mali vodit po kastingoch, radiach a podobne. Nepotrebujes to vystudovat, ale byt v spravnom case na spravnom mieste. Kedy si naposledy bola na nejakom vybere talentov, kastingu? Tak sa do toho daj.

Mgr.art

To ze ti povedia rodicia ze na to mas, to je len velmi maly predpoklad a nie objektivny. Ked skusenosti nemas to tiez nevadi, nie kazdy profesional vysiel z amaterskeho divadla. V Kosiach, co mas blizko je konzervatorium kde sa herectvo studuje. Mohla by si sa tam nakontaktovat na niekoho z pedagogov a nechat sa preskusat ci vobec na to mas a popripade ako som uz povedala skusit sukromne hodiny.

malalarva

nie skusenosti praveze nemam .. Rodicia mi hovoria ze by som na to mala , a ani som im nikdy nepovedala ze to chcem robyť. a v skole recitujem ale to nic nie je ..

Mgr.art

Ahoj, sance aby ta vzali na VSMU alebo AU mas aj z gympla, zalezi v prvom rade na talente. Niekedy maju vacsiu sancu nestudovani- pokial je to prirodzeny, velky talent. Zial na tento odbor sa hlasi velmi vela uchadzacov a tym sance klesaju. Byvas daleko od Ba,ale aj BB. Do Kosic to vsak daleko nemas a ked je to tvoj velky sen, mala by si skusit sukromne hodiny. Mas aj nejake skusenosti alebo sa ti to len paci a chces to robit?