Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Velmi chcem byť herečka ale....

Príspevok v téme: Velmi chcem byť herečka ale....
malalarva

....proste neviem ako začať. Bývam v zapadakove pri Michalovciach a idem na strednu buduci rok na gympl... Mojím snom je už od malicka stat sa hereckou ...myslím že aj mám na to ale neviem ako začať ... Chcela by som isť na VSMU ale neviem ako to tam chodí a či prímaju aj ludí z Gympla ci proste neberu odlad na to z akej skoly som.. nema tu niekto s VSMU skusenosti ? Dakujem ..alebo poradte mi ako mám začať a ked aj vy mate taky problem rada pokecam staci poziadat o e-mail :)

alexis.p

zdravim vsetkich ja pochadzam zo slovenska ale momentalne zijem v britanii cize anglicku chcem sa stat americkou hereckou je to uz od malicka co som tuzila sa sat hereckou nejde mi o peniaze ani o slavu ide mi o to aby som sa zabavala s ludmi s krtorymi budem hrat v tv velmi vas o to prosim ani neviem ako zacat a kde mam ist velmi vas o to prosim pomozte velmi o to stojim dakujem za pochopenie

talalka

Nejde mi o slávu já sa chcem zoznamit s celebritami celého sveta nechce byt len turista, který zobroni o podpis od známého hrca já chcem byt ta která bude rozdávat podpisu IDE mi o to aby som dosáhla svou sen a myslím to vážně :-)

talalka

Mne nejde o slavu iba trosku ja len proste chcem byt herecka ktoru maju vsetci radi o toto mi ide pomozte mi prosim

talalka

Ja by som sa tiez rada stala hereckou ale som zo zapadakova teda z dediny rad pisem pribehy rada hram ale nemam doveru od rodiny kazdy mi hovori ze na to nemam ze neviem hrat ale ja si onich myslim svoje chcela by som ist do ameriky a stat sa tam hereckou na urovni ale nemam moc dobre znamky. Janeviem ci to zvladnemale ja vsetkych presvedcim ze na to mam drzte mi vsetci palce.pa pa;

Juliana140

Chcela by som sa stať herečkou ,ale nechcem všetko vsádzať na túto kariéru. Chcela by som ísť na zdravotnú školu a byť mikrobiologička. No zároveň by som chcela byť herečkou. Koľko veľa hercov nemalo žiadne konzervatórium žiadne kurzy nič , len sa im raz podarilo získať nejakú vedľajšiu hru, boli tam skvelí a potom ich chceli aj v ďalších filmoch. Takto by som chcela dopadnúť aj ja žiadne kurzy ani školy .

nikol2000

aHOJTE JA BY SOM SA TIEš RADA STALA HEREčKOV LEN NEVIEM AKO ZAčAť A čO MUSíM VEDIEť. A neviem ani kde na aku stranku si ma poslať žiadosť ak viete tak prosím vás poraďte mi ďakujem.

:)haha:) :P

Ahoj aj ja by som sa chcela stať herečkou, navštevujem dramatický už 4-roky mám veľa diplomov, rodičia ma veľmi podporujú, aj ja teba :) dúfam či sa dostaneš Ďaleko....ja by som si chcela len zahrať v divadle, práca v divadle nechcem byť slávnou lebo to nie je môj ciel divadlo-herectvo ma naozaj baví sláva a peniaze su v tejto chvíli nepodstatné aj keď samozrejme musim sa z niečoho živiť, ale je to moje HOBBY

sweater*

chodte na konkurzy kde sa da, skusajte, reklamy, ako komparz cokolvek, na nete sa da toho dost najst.. myslim si ze skor toto je cesta, ako ist na herecku VS