ahojte...
chcem sa s vami podelit o nadsenie ktore ma pochytilo...
1.6... rano som sa na lacno postavila na vahu...83,5...ale to bolo len preventivne...lebo som vedela ze chcem skusit schudnut...
dnes... 4.6.2010... rano..a opat na lacno...vaha 80,2 kg...a obrovske nadsenie.. a energia z cvicenia...a sila z jedla ... lebo jem v podstate stale... a som teraz straaasne stastna...
a tesim sa co bude dalej...aj ked viem ze to tempo musim spomalit...
kto sa chce ku mne pridat?
zacala som chudnut a funguje to
ahoj mima mama...som rada ze niesom sama co chcem nieco so sebou urobit..
odvodnenie prebehlo tak ako aj teraz ked normalne ide dole tuk...teda takou istou stravou a cvicenim...len som zacala stracat na obvodoch...a to viem ze uz sa neodvodnujem ale davam dole naozaj tuky...
a ten moj den... no dnes to nieje s tym jedlom ruzove...lebo sme boli sportovat na korculiach...a tym padom som vynechala aj desiatu aj olovrant..
ale napr. den ked som v praci:
5:00 rano.. hned po prebudeni... cerstva pomarancova stava.. 2 dl+1 dl vody
7:00.. celozrnne pecivo+ nizkotucny syr + rajcinka
10:30.. obed... napr. cestoviny..ku tomu spenatova omacka.. iba cersvy spenat...cesnak..mlada cibulka...na troske oleja... a do toho minimum smotany na varenie..
14:30.. olovrant...ovocie...ak som hladna tak ovocie s nejakymi tymi pukancovymi chlebikmi...ale to sa mi nestava casto
no a potom hodinka pauzicka a potom cvicit...doma pekne... pri telke... alebo na rotani...alebo vonku bicykel...alebo peso dlha prechadzka...korcule...sem tam beh... kazdy den aspon hodinku si dam pre seba
a po cviceni.. 17:30... si davam veceru.. par koliesok hyd. sunky...alebo biele masko.. alebo telacie masko... proste aby nebolo tucne...a spuuusta zeleniny...alebo biely jogurt...lebo nejaka rybka...tvaroh...
no a popri tomto okrem rannej stavy som zacala pit len cistu vodu... v praci 1,5 litra hravo..
doma zas min. 1,5 l... takze tie tri litre denne do seba nalejem..
no a prestala som papat napolitanky...keksiky...susienky...
ked mam obrovsku chut tak si ju nacnem... 1x si z nej odhryznem a dam ju drahemu nech to za mna dokonci:)
Ahoj papanica. Ja by som sa k tebe tiez rada pridala mozes mi opisat tvoj den co jedavas a ako si sa pred tym nez si zacala odvodnila? Ja meriam 168cm a vazim hroznych 91kg. Velmi chcem schudnut. Dik.
sade 8...vdaka:)
mam toho dost nastudovaneho:)... mam aj vystudovane veci okolo potravin a ich ucinku a funkcii v organizme:)... tak nejako tak rozumom sa snazim na to ist a aplikovat to co mam v hlave aj na sebe...
sade 8...ja toho jem naozaj vela...pestro...a hlavne casto.. snazim sa min. 5x denne... niekedy sa to neda... ale snaha je...aspon nieco male vzdy zjest...
a klasika...jasne ze ziadnu mastnotu a sladkosti..
ale teda priblizne...rano celozrnne pecivo..syr..alebo jogurt...a vzdy zeleninu
desiata...tu vynechavam lebo sa mi to casovo neda..a keby som ho dala tak mam veceru moc neskoro...
dam si skorsi obed...cestovina..al. ryza...alebo maso chude ... tuniak.. ryby.. a ku vsetkemu zelenina...
olovrant... ked pridem z prace len ovocie...
potom hodinka..hodinka a pol cvicim... alebo beham...alebo korculujem
a vecer iba nieco lahke... par platkov hyd. sunky...kopa zeleniny...alebo nizkotuc. tvaroh...
vecer uz nejem ovocie...
asi takto to vyzera
lolitta...odvodnila som sa uz tyzden pred tym... v podobe 4 kg... to som sem ani nepisala lebo ja to chapem ako samozrejmu vec... viem ze to nemozem pocitat do ubytku z tuku...az tak blba niesom
aaa...keby to bolo odvodnenie...sla by mi sice dolu vaha.. ale nie obvody...a tie sa mi teda pekne zacali zmensovat...a hlavne na bruchu kde mam take tukove lozisko ze tam sa ma co palit...
Moznoze vazne schudla 3kg tuku za 3 dni :-)) .Len tak dalej za 12 dni 12kg dole.Potom napis.
sweet_lolitta - to si vystihla