zacala som chudnut a funguje to

Príspevok v téme: zacala som chudnut a funguje to
papanica

ahojte...
chcem sa s vami podelit o nadsenie ktore ma pochytilo...
1.6... rano som sa na lacno postavila na vahu...83,5...ale to bolo len preventivne...lebo som vedela ze chcem skusit schudnut...
dnes... 4.6.2010... rano..a opat na lacno...vaha 80,2 kg...a obrovske nadsenie.. a energia z cvicenia...a sila z jedla ... lebo jem v podstate stale... a som teraz straaasne stastna...
a tesim sa co bude dalej...aj ked viem ze to tempo musim spomalit...
kto sa chce ku mne pridat?

heather666

to Iveta...
ja som astmaticka, pravidelne beriem lieky a v pohode beham takmer kazdy den...mam len minimalne obmedzenia-prudky vietor, chladne vlhko...Takze zavisi ako mas nastavene lieky...trosku ma zarazila veta, ze si v yivote neskusala cvicit...mas cvicenie kompletne zakazane?

Iveta Michael

Ja tiež potrebujem a chcem zhodiť ale u mňa v zásade platí-nijaký stres a nerváky lebo je s chudnutím zle...

A chcem sa spýtať ako mám začať cvičiť keď mám strach,lebo mi niektorí povedali že z toho nemusím zhodiť na váhe,nestačí mi len tvarovať telo. Ja chcem mať váhu 55kg,maximum! A mám chronické dých.ťažkosti a mám od školy zákaz behania a aj teraz keď niekde musím dobiehať mám pocit že odpadnem na mieste. Čo teda cvičiť,alebo radšej tancovať? S tým mám skúsenosť ale cvičenie-to som v živote neskúšala.

papanica

ina ingrid...na mna dnes z chladnicky zase pozerali draheho klobasky...ale kedze som bola po 90 minutovom behu v 30° horucave...tak som sa na ne radsej preventivne vybodla:)

ST-YES

poslite mi nejake typy ako sa spravne stravovat.. som velmi rad ze ste taky ochotny. dakujem..

my email: ST-YES@azet.sk

papanica

nieje to zazrak ale realita a tvrda makacka a odriekanie si...ale mne takato forma vyhovuje...aspon zatial...
o uspechu budem hovorit tak o dalsi mesiac ked mi odbudnu dalsie kila a budem konecne vyzerat ako clovek...

papanica

smajlik....nie nezakladam svoje chudnutie len na uprave stravy...v jednom mojom prispevku...kde je rozpis prave mojej stravy je aj vyhradeny cas na sport:)a tomu sa ja venujem denne...ak mam cas tak aj dvojfazovo... to hlavne cez vikendy...ale kazdy den mam zaradeny aj pohyb...minimalne hodinu...

Tinaaa

Ahoj papanica.. celé som si to tu prečítala a výsledok je teda taký, že si zhruba za dva týždne vrátane toho odvodnenia schudla viac ako 7,5 kila, keďže je 7-ka na začiatku..?
To je zázrak... :) a gratulujem! Celé to spočíva len v zmene jedálnička?

justinQa

awoky cela by som sa spytat mam 14 rokov a mam nadvahu prosimvas nevie niekto nejaku dobru dietu pre deti ak hej pls overenu poslite mi ju na eamil pls .....moj email je justi14@azet.sk