Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zacala som chudnut a funguje to

Príspevok v téme: zacala som chudnut a funguje to
papanica

ahojte...
chcem sa s vami podelit o nadsenie ktore ma pochytilo...
1.6... rano som sa na lacno postavila na vahu...83,5...ale to bolo len preventivne...lebo som vedela ze chcem skusit schudnut...
dnes... 4.6.2010... rano..a opat na lacno...vaha 80,2 kg...a obrovske nadsenie.. a energia z cvicenia...a sila z jedla ... lebo jem v podstate stale... a som teraz straaasne stastna...
a tesim sa co bude dalej...aj ked viem ze to tempo musim spomalit...
kto sa chce ku mne pridat?

papanica

mam 77,2 kg... vazim sa kazde jedno rano na lacno... to aby som zbadala ak som den pred tym nahodou niekde urobila preslap...

zacinala som na vahe 87,5 kg...

Essaouira

Ahoj papanica,
ako často sa zvykneš vážiť? Aby sme vedeli, koľko sa ti opäť podarilo schudnúť. :o) Veľmi ti držím palce.
Aj ja sa snažím schudnúť. Zatiaľ sa mi podarilo 2,5kg, čo nie je moc vzhľadom na to, koľko cvičím, behám, posilujem. Výrazne mi v tom pomohla zmena stravy, prestala som jesť vo večerných hodinách, obmedzila prísun sladkého na minimum (žiadne čokoládky, sladké vody...) a už dlhodobejšie praktizujem aeróbne športy. Hovorím si, že pomaly ďalej zájdem. A zatiaľ sa darí....

papanica

nedelny obed:)...cestoviny s tuniakom v rajcinkovej stave... to je to co mi straaaasne chuti... mnam... uz aby to bolo:)

papanica

simcik...nani

ja som na tom zasa tak ze mam chut na jedlo skoro stale... a u mna je problem zavitat 5 ci 6 krat za den do kuchyne lebo to je pre mna este stale nebezpecne teritorium... tak vlastne jem len 3x denne...tak normalne...a medzi tym si davam doobeda 1 jablko a poobede mrkvicku surovu...
jasne ze normalne jest pre mna znamena jest zdravsie a menej...
a vidim ze to ide uplne hravo..
napr. dnes si moj drahy rozkazal na veceru pecene zemiaky a cesnakovy dresing...obrovske chute mi isli na to ked som mu to pripravovala...
ale hodila som si dva zemiacky uvarit do vody... potom som si na malicku panvicku dala par kvapiek olivoveho oleja a opiekla som si ich...
a dresing?... ziadne nezdrave veci...iba kysla smotana.. cierne korenie...a kooopa cesnaku...a ani som necitila ze tam nieje majoneza... a uz si na to chutim...o chvilku pojdem obedovat...
no a popoludni uz nejedavam ziadnu ryzu, cestoviny, zemiaky..chlieb ani pecivo...
iba zeleninu na veceru a masko ...

a tesim sa cim dalej tym viac na dovolenku...lebo ked sa budem takto dalej snazit tak uz nebude ta pneumatika na bruchu az tak velka... a ja sa budem snazit...lebo vidim ze to ide...

Nani

A-Z kde si? Simcik má jednu dôležitú otázku a som zvedavá na Tvoju odpoveď. Týka sa to trochu aj mňa, pretože ja dostávam chuť na jedlo po prvý raz až poobede, Simcik papá nasilu poobede a večer a ja jem nasilu ráno a doobeda. Simcik je na tom lepšie.
Papanica - gratulujem!

simcik

chcela by som sa opytať či je dobré nejesť keď nie som hladná, keďže viem že by sa malo jesť tých 5x v malých dávkach ale čo keď človek nie je hladný, musí to dodržať ? Napr. dnes som zjedla na raňajky odtučnené mlieko s cini minies a okolo tej 10siatej vajce s tuniakom + celozrný aj tukový rožok, a vôbec som nebola dnes hladná ale som zjedla ešte na silu croasant, aby to boli aspoň 3 jedla. Takže je dobré nejesť keď človek nie je hladný, či sa musí premôcť a jesť tak či tak tých 5x ?

majka__

ahojte, mam 22 r., rozhodla som sa ku vam pridat aj ja... za posledne 2 mesiace som pribrala na 82 kg (povodne som mala pred 2 mesiacmi 78 kg), lebo som sa dost prejedala - mala som statnice a hltala som hlava nehlava, kedze som mala nervy, stresy... ja viem, som bola nenasytna a pazrava. som sice vysoka 178 cm, tuky sa mi ukladaju na brusku najviac, na stehnach a zadku... moje "uzasne" miery su:
pas: 108,5 cm; stehna: 66 cm; rameno: 31 cm
vela som sa rozjedla cez toto posledne obdobie ako som sa takmer v kuse ucila a aj dnes som vela jedla, hoci uz mam po statniciach, len ma caka este obhajoba prace.
jedlo, ktore som zjedla dnes:
ranajky: ovsena kasa
obed: rybacia konzerva s 3 bielymi rohlikmi
a vypila som uz asi 1 l vody... ja viem, ze to nie je uzasne, co sa tyka stravy, a ze na pizzu (na ktoru si s kamaratkami rada zajdem) a podobne veci uz nesmiem ani mysliet... aspon nie tak casto... zajtra by som rada isla cvicit a zacat naplno s posilovnou... lebo je to fakt desne ako vyzeram. moja mama mi 2 tyzdne uz pili usi s tym, ze "ved sa pozri ako vyzeras, ako si teraz pribrala" - no ved ja to vidim a co ma byt... sak za tyzden neschudnem! moj ciel dlhodoby je ist na 68 kg, zatial mi postaci aj 75 kg. ale na tej 68-cke by som sa rada zastavila...
inak, viem, ze pravidelna strava pomaha a funguje. ale povedzte mi, ako mam napr. pravidelnu stravu dodrzat teraz v piatok! mam obhajobu bakalarskej prace - rano pridem do skoly o 8:00 a vyjdem z tamade o 15:00 minimalne, kedze nas tam obhajovat pracu bude asi 80-90 ludi (externisti spolu s dennymi... a ja som denna...). fajn, rano sa naranajkujem, zoberiem dajake ovocie na desiatu... a obed? mame oproti skole hned pizzeriu, kde maju aj cestoviny... ale mozem si dat take cestoviny ake tam maju? smotanovo-paradajkova omacka alebo cisto smotanova omacka... ved to je strava o ktorej zijem a ktora ma dohnala ku kg... :o(... a zas o suchych zemliach byt nemozem alebo o chlebickoch!