Mozem mat pocit ze vztah manzelky a jej matky je prehnany

Príspevok v téme: Mozem mat pocit ze vztah manzelky a jej matky je prehnany
Mfucik

Zdravim,

Ked som si listoval fora tak som si nasiel vela prispevkov o prehnanom vztahu muza k svojej matke.
Mozem mat pocit, ze toto funguje aj medzi zenou (mojou manzelkou)a jej matkou.
Ono je to o to zvlastnejsie, ze s manzelkou byvame vzdialene od svokry a vidame sa tak raz za mesiac a to len na vikend
Ale to nebrani v podstate denne mojej manzelke minimalne 30 minut telfonovat domou svojej mame (len mama nikdy nie otec).
Mne to nepripada prirodzene a specialne ked vela krat mam pocit, ze volaju a opakovane riesa tie iste veci.
Mne osobne staci volat svojim rodicom raz do tyzdna aj to vela krat zabudnem.

Dakujem za Vasu radu pripadnu pomoc pri vysvetleni.

kiezby :)

no moze to byt tym teda neviem ze manzelka sa vydala uplne do ineho mesta kde predtym zila.ja mam sestru ,sme z bratislavy,ona sa vydala na kysuce a byva tam aj so svojim manzelom aj 4detmi o chvilku uz sa na svet bude pytat stvrte:) a tiez nam stale volava urcite kazdy den.bud mne alebo mame alebo aj bratovi,stale daco riesi:D a je to urcite tym ze je tak daleko od miesta kde bola zvyknuta zit.a samozrejme jej chybame a tym ze je ešte na materskej a tym padom nechodi ani do pracce momentalne je to o to zaujimavejsie:D

nathália09

moja mam žije s babkoui,ktora leží v posteli a mká čo robit okolo nej,a ja byvam veeelmi daleko od nej,pyta sa čo je nove a ako si žijeme,a tak...Kewd sme mavali problémy často sme spolu volali,radila mi a tak-ale inak uz nie často

slobodnaa

každý deň vyvolávať mamičke normálne nie je :-) veď ste preboha dospelé ženy. To s pekným vzťahom k rodičom nemá nič spoločné.
alusinka tak to by som teda fakt chcela vedieť o čom sa môžu každý deň rozprávať pol hodku ak nie o tom istom. Koľkokrát sa bola za deň vysrať?

alusinka

A mozno sa nerozpravaju stale o tom istom... to len chlapi niekedy uvazuju az prehnane... :)

Ja deti sice nemam, ale tak, ked ich budem mat, budem rada, ked budu mat zaujem sa so mnou rozpravat, hoci aj ked budu dospele a budu mat vlastne zivoty... To ze maju vlastne rodiny, neznanema, ze na mamu by mali zabudnut...

Podla mna je pekne mat s mamou pekny vztah, kludne aj ked ste od seba 500km vzdialene, a nech je to aj cez telefon...

katka...

Podla mna kazdy den pol hodiny je prehnane. Ja nemam potrebu sa s mamou tolko rozpravat kazdy den. Ani nie je o com. Ak sa nieco deje, alebo mam nejake novinky, tak to ano. Porozpravame sa. Ale tiez to neriesime tyzden, dva v kuse. A v obycajny den, ked sa nic specialne nestalo? To co sa tolko rozpravaju? Co mali na ranajky, obed, veceru, co videli v TV?

nathália09

........Mfučik,netráp sa-je lepšie ked si telefonuje s mamou alebo nejakou priatelkou,a nevieš o čom sa bavia-ako nebodaj s kamarátom,či kolegom.Je to normálne,my ženy sa radi s mamami porozprávame,čo sme si kúpili,alebo čo ako variť,alebo ak mame hocaky problém,komu sa máme potom zveriť ked nie našej mamke.Ona nám naj....poradí,a hlavne NEZRADi.Ver tomu,že je to v pohode.

alusinka

Nuz nathalia, mozno si za to tvoj manzel moze sam ;) Ked okolo nej stale skakal, ked nieco niekedy potrebovala, tak nech sa necuduje...

nathália09

aj ja si volam s mamou denne,a je to normalne-ale ked jeho dcera ho stale otravuje,pritom vie že kolko mu narobila problemov a stale otravuje.Je to ťažké.

alusinka

ja byvam s priatelom tri roky, od mamy som cca 350km, a volame si kazdy den niekolko krat... sem-tam aj vyse hodiny... Podla mna je to uplne normalne :)

Moja mama - moja najlepsia priatelka...kebyze nevolam s nou, tak volam s niekym inym... :P

nathália09

ja to neznášam u nás je to podobné-moj manžel ma s byvalou dve deti-a jednej dcere vola každy deň,pritom je dospelá ma 27,ide mi to riadne na nervy,stale ho obťažuje,či má alebo nema problémy,on chudák už tolko nocí nespal.Neznášam ju,on si snád nikdy od nej neoddychne.Býva od nás asi 5OOm.Urobila nam tak zle,že sme sa my dve pohnevali-takže na návšteve už u nás dávno nebola.Chvalabohu.