Mozem mat pocit ze vztah manzelky a jej matky je prehnany

Príspevok v téme: Mozem mat pocit ze vztah manzelky a jej matky je prehnany
Mfucik

Zdravim,

Ked som si listoval fora tak som si nasiel vela prispevkov o prehnanom vztahu muza k svojej matke.
Mozem mat pocit, ze toto funguje aj medzi zenou (mojou manzelkou)a jej matkou.
Ono je to o to zvlastnejsie, ze s manzelkou byvame vzdialene od svokry a vidame sa tak raz za mesiac a to len na vikend
Ale to nebrani v podstate denne mojej manzelke minimalne 30 minut telfonovat domou svojej mame (len mama nikdy nie otec).
Mne to nepripada prirodzene a specialne ked vela krat mam pocit, ze volaju a opakovane riesa tie iste veci.
Mne osobne staci volat svojim rodicom raz do tyzdna aj to vela krat zabudnem.

Dakujem za Vasu radu pripadnu pomoc pri vysvetleni.

SKILET

cista pravda slobodnaa aj mne sa to zda velmi prehnane a nie normalne.Ja mam tiez velmi krasny vztah s mamkou som od nej 1600km vzdialena,ale nenapadne ma jej volat kazdy den!MYSLIM,ze keby som uz jej mala volat kazdy den tak asi iba preto,keby ma nieco trapilo,alebo keby som bola nestastna.To je moj nazor.

perlorodka

Mfucik, skús sa na to pozrieť tak, že majú medzi sebou dobrý vzťah a rozumejú si, čo býva medzi matkou a dcérou vzácnosť. Nieje na tom nič zlé, veď Teba manželka určite neukracuje o tých 30 min. denne. Asi sa potrebujú jedna druhú počuť a ver mi, že keby si dal manželke najavo ako veľmi Ti to vadí, trápila by sa a aj tak by si s mamou telefonovala ďalej.

Učiť sa žiť

Ste veľmi neekonomický . Človek sa potrebuje s niekým vyrozprávať a podeliť sa so svojími skúsenosťami a pocitmi.Ak to nepraktizuje je psychický našpanovaný a keďže Vás už pozná dobre a nemôže ísť do krčmy, porozpráva sa s najbližšími s ktorými si okrem Vás ako tak rozumie.
Ak má dobrú matku, ktorá jej nakazuje aby si Vás vážila a milovala, tak by som jej vôbec nevyčítal jej vzťah s mamou.
Každú aj morálnu podporu od svokrovcov len vítajte!!!!Niekedy
A že volá vtedy keď ste doma len privítajte, lebo vám to nerobi poza chrbat!!!
Mali by ste si to vážiť!!, a aj svokrovcov využivať na to aby si Vás žena Vážila !! Ak je to opačne, že po rozhovore s nimi je k Vám surová a nepozná Vás, tak sa odsťahujte kdesi ďaleko alebo sa s krátkej cesty vráďte!! A buďte šťastný, že neholduje iným, fnančne nákladným koníčkom poza Váš chrbát!!! Človek sa učí stále žiaľ až do smrti.

wowo1

ved jej povedz nech nevola ked si doma, ale ked si v praci,,a nech ti o tom nehovori.a nemusis sa o to starat co kecaju.Povedz ze ta to nezaujma je to jej svet.povedz ze o rodicoch sa neches bavit. jedine ak su chory.skor bude u vas chyba asi inde ...

jingles

ja poznam chlana čo stale vykecava s maminou ale tiež to ta jeho nebude mať bohviečo ked stale nebude mať na nu čas =D

nathália09

je to normálne netráp sa -ja som mala podobné otázky, ked moj manžel bol tak spojený s dcerou-a vadí mi to doteraz.Pred mesiacom sa rozviedla,ale ona je taka,proste vyciciava otca z peňazí a robí zo seba chuderu,že na nič jej nevychádzaju peniaze.Pritom ja viem svoje.

AdamKrt

Najskor vsak ona musi citit, ze nova rodina vznika. Ked budete mat deti, ked prejde viac casu, preorientuje sa. Mozno hlada to, co doma nema. Napr. pochopenie, porozumenie. A s mamou si povie toho viac, nez co partnerovi.

Mfucik

Co tu pisete viac ci menej dokazuje, ze cele je to vec pohladu.
Mna skor zaujima odborny nazor ci to je v poriadku.
A je pravda ze vdaka telefonatom ma manzelka obcas sialene napady to zatial filtrujem.
Ale aj napriek tomu manzelka aj ked nie v pernamentnom, ale predsa zije pocite, ze jej rodina je ukratenejsia.
A priznam sa, ze by mi asi menej vadilo keby si volala s kamoskou ako s mamou. Ja si myslim, ze manzelstvo je vzdanie sa stareho zivota a budovanie si noveho(nase deti si budu pamatat nasu rodinu a nie tu v ktorej sme vyrastali mi). A v takomto pripade mi to pride, ze pre nu su tie telfonaty taka kotva taka nepretrhnuta pupocna snura s jej starou rodinou.

nathália09

ja bývam od mamy skoro 500 km daleko,a nepoznam tu vela ľudí,a teší ma ked mi zavolá.Manželovi to vôbec neprekáža.

nathália09

ja si s mamou vyborne rozumiem,zase moja sestra nie-ale ona ju často navštevuje,a ani sa velmi nerozpravaju ked ona pride k mame-ma teraz malého 1r.synčeka-Skor jej manžel sa často s mamou rozprava