Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Timka, ja dokopy nemám čo robiť, ale mám takú náladu, že tu nechcem nikoho deprimovať:-(
Tiež sa mi dnes nič nechce...ako sa inak máš?

timka

za den zjem asi primerane denne mnozstvo. problem je len v tom ze to nie je rozdelene, ale 80% nahustene vecer od 5 - 8.
pozerali ste vcera crepiny a jste to co jite na prime?
MISKA: nehnevam sa len mi je smutno z toho ze mas takeho obdobie, ale aj ja som take mavala. Musis sa mu postavit a ist proti a nie sa unasat v jeho prude. prosim sprav to ked nie pre seba tak aspon pre nas, co ti tu verime a mame radi.

minetka

Ahoj Timka, asi je dnes niečo vo vzduchu...preto máme takú náladu:-(
Je to zaujímavé, s tým škvrkaním, fakt si to neviem vysvetliť...

timka

cafff. no ja som dnes zle vstala, potom som pozrela na slniecko a bolo mi super, ale tuto ma uz koleg. zdeptala svojou zlou naladou a nervozitou, asi by som si ju radsej dnes nemala vsimat.
viete co je zaujimave? posledny mesiach som furt hladna, aj rano, aj vecer. aj vcera vecer som sa prezrala zapekaneho karfiou, skoro celu jensku misu, este k tomu cicer a strudlu a mozno to spravila ta strudla, ale za hodku mi skvrkalo v zaludku. ale ako je to mozne, ked som ho mala naprataný full? normalne som tam mala akoby motyliky trepotali kridelkami. ja uz neviem, doteraz som necitili hlad ani sytost, mala som len chut si dat nieco a teraz mi furt skvrka v zaludku aj ked som prave po jedle. a to nie preto skvrka, ze pracuje, lebo to by ma nesteklilo. zeby som tam mala nejaku farmu motýlikov,

kacena

Posledný mesiac chodím na tento fórum a čítam si vaše príspevky a ma to nejako začalo zaujímať. Začalo sa mi stávať, že niečo viac zjem, tak sa to skrátka snažím dať von. Ale je to tak asi raz do týždňa. Inak sa snažím držať poctivo diétu a nemám potrebu sa prejédať. A tak ma to začalo nejako zaujímať, že keď raz človek do toho vhupne ...

minetka

Ach Arwee, my sme fakt nejako pepojené...ja na tom tiež nie som dnes najlepšie...čo tak zamylsieť sa a vybrať si zo života tie najrkajšie veci,ktoré máme? Minule to u mňa fungovalo, asi to zasa skúsim:-)
Kacenka: ja sa práve snažím vyliečiť, bulímiu mám 3,5 roka..prečo sa pýtaš?

kacena

Čaute babenky. Vy, ktoré máte ešte ten problém s bulímiou a anorexiou, alebo vy, ktoré ste sa z toho už dostali, ako dlho ste tým trpeli alebo ešte trpíte?