Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulímia,anorexia

minetka

Jo Timka, typriveľa špekuluješ:-)) Ja som mala teraz na obed kurací prírodný rezeň s hranolkami a kapustovým šalátom,a nenechala som ani jedinú hranolku:-)) Ale už mám apsoň lepšiu náladu:-)) Ty si na tom ako? čo si obedovala??

timka

robila som si test na idealni: 85% a, 85% zp, 50%depresia 20%B

je tam na fore aj take, kde si baby vedú dietnicky. zaujímave citanicko, inspiraticne (ale nie tie extremne)

ako vcera hovorila doktorka na prime: k stihlosti sa treba prejest. tjst. 5 x pravidelne primera a zdravo.

timka

minetka ty odchadzas a ja som sem prave kukla. furt kukam, aktualizujem si to a nic sa nemeni, akonahle polhodku necumnem, hned je tu plna strana. o chvilu bude obed pause.

minetka

Toho sa presne aj ja bojím, že s tým nebudem vedieť nikdy skončiť:-( Intervaly sa môžu predlžiť, ale pokušenie tu stále je...idem pracovať, hoci sa mi veľmi nechce...Zatiaľ ahoj, poobede sa pripojím,ak bude čas:-)
Nieže bdueš zatiaľ vystrájať hlúposti .-)

Arweena

ja normalne neverim, ze sa z toho vyliečim..mozno tie intervaly sa budu predlzovat..3 dni, tyzden, mesiac...ale laka to stale:(
bodaj by to boli 2-3 kila, ja mam posrany metabolizmus a moje telo je divne:)

minetka

Neboj, Arwee,nepriberieš:-)) Možno tak dve-tri kilká, ale viac nie, ked si telo zvykne, že dostáva pravidelný prísun, bude to ok..ja som dnes zlyhala,a to som od piiatka bola v pohode:-((((
A kde sa podela Timka??Halooooo :-)))