Prosím o radu. Mám 17 rokov, cca 170cm a vážim len 45kg :(. Stravujem sa úplne normálne, chutí mi jesť. Lenže nie a nie pribrať :(. Vždy som bola chudá, no myslela som si, že v puberte priberiem. Lenže opak je pravdou, stále som taká špagetka :-/. A dokonca mám aj zvýšený cholesterol :(. Ja to už nechápem. Niekto neje dokopy nič a je pri tele. A ja môžem zjesť napríklad na desiatu aj 5 rožkov a nič :-/. Už mi to ide na nervy.Poraďte
Ako pribrať?
Treba začať cvičiť, s vahami, tak naberies svaly , nejest zbytocne vela sladkeho ale normalne, a je to aj o zmene stravy celkovej a mastnyi a tucnymi jedlami nepriberies to je vymysel skus sa inspirovat tu www.biomagazin.sk najdes tam ako cvicit a podobne :)
Mne pomohla pri naberaní svalovej hmoty celková zmena životného štýlu. Predtým som si myslel, že to pôjde na rohlíkoch a párkoch :) . Mýlil som sa, začal som veľa čítať a učiť sa od múdrejších a pomohlo to. Podobné články, ktorými som sa inšpiroval: skolaobjemu.eu
aktuality.fitexpres.sk
skolaobjemu.eu
www.body-zone.cz
Predám Bio kultúru na domácu výrobu hydro proteínu.
Zmesná Bio kultúra (špeciálna zmes kultúr baktérií) produkuje enzýmy ktoré konvertujú mliečne proteíny na peptidy a voľné aminokyseliny. Di- a tri-peptidy sú pre telo najlepšie a najrýchlejšie vstrebateľné .
Za deň si takto vyrobíme dva litre tak kvalitnej zmesi di- a tri-peptidov a voľných aminokyselín v tak kvalitnej podobe a s najvyššou možnosťou využitia pre telo, akú na trhu komerčných výživových doplnkov nie je možné kúpiť.
Vhodné najmä pre extrémne štíhlych a ťažko priberajúcich cvičencov a pre začínajúcich cvičencov, ktorí chcú rýchlo zvýšiť svoju hmotnosť.
Prírastok na hmotnosti 1kg za týždeň (merané na skupine rekreačných a kondičných cvičencov – po 15 týždňoch prírastok na hmotnosti min. 15kg). Najrýchlejší a najúčinnejší výživový doplnok v oblasti účinného budovania svalovej hmoty. Výsledky až o 420 % lepšie ako dostupné komerčné aminokyseliny a proteínové doplnky
Denné náklady na výrobu sú 1,- € ak rátame cenu mlieka z mliečneho automatu. Keďže Bio kultúra je „živý organizmus“, teda nám rastie a množí sa sama, nie je potrebné ju viac kupovať. Pri správnej starostlivosti nám vydrží neobmedzene dlho.
Ak ste doteraz mali problémy s trávením mlieka, mliečnych výrobkov, gainerov, proteínov, s týmto produktom ich mať nebudete.
Balenie obsahuje :
a) 1 dávku Bio kultúry + štartovacie enzýmy (balené v plastovom obale)
b) návod na prípravu samotného nápoja
hydroprotein@gmail.com
037 6338121
post bud o vode alebo cerstvych stavach a po nom zacat zdravo jest
Ja naopak gastroenterologicke vysetrenie neodporucam, a takisto, ranajky vobec netreba. Ak ma niekto nejaky problem s travenim, a neranajkuje, tak zaradenim ranajok si nijak nepomoze. Iba ak uskodi. Zravy clovek funguje bez ranajok rovnako dobre, ak nie lepsie, ako s nimi.
Najidealnejsie jedlo doobeda, pri zle fungujucom traveni alebo podvyzive, su: CERSTVO VYTLACENE ZELENINOVE A OVOCNE STAVY A NIC INE. Najlepsie s 1-2g praskoveho vitaminu C, napriklad z DM drogerie (tento: media0.webgarden.name)
Môj priateľ ma 177cm a 51 kg. Raňajky mu nič nehovoria, jedáva 3-4 hodine poobede. Ked sa naje zapáli si cigaretu a povie uff aký som prejedený ako prasiatko... ako mu vysvetliť, aby jedaval pravidelne. Raňajky zaklad dňa a takisto by vyzeral aj zdravšie =(( Chuť do jedla velku nema pangamin jedaval tri mesiace a tvrdí že nič ... vie niekto poradiť??
Stale ten isty problem... treba jest menej, zdravej potravy, a prestat sa stresovat, a zaradit pohyb a cvicenie. Dobre pozuvat... radsej menej zjest a dobre pozuvat. Pokial jes 5 rozkov na traviacu sustavu, ktora je v takom stave, ze telo je podvyzivene, tak to pachas istu samovrazdu. Nasad dietu, nech sa ma sancu traviaca sustava a metabolizmus spamatat. Idealna by bola seria ocist pecene, criev a 7-14 dnovy post na ovocnych a zeleninovych stavach. Toto by ta z podvyzivy vytiahlo za par mesiacov, samozrejme za predpokladu, ze sa prestanes prehnane stresovat. Pokial traviaca sustava vypovie sluzbu kvoli stresu, tak kym sa neodstrani stres, nedojde nikdy k zlepseniu... iba ak zhorseniu.